Sugar
Πάρις Χίλτον: Περιμένει το πρώτο της παιδί
Έγκυος είναι η Πάρις Χίλτον και περιμένει το πρώτο της παιδί, με τον αρραβωνιαστικό της Κάρτερ Ρέουμ, σύμφωνα με το Page Six.
Το ζευγάρι έχει μιλήσει ανοιχτά για το γεγονός ότι θέλει να αποκτήσει οικογένεια μαζί, με τη 40χρονη κληρονόμο να αποκαλύπτει τον Ιανουάριο ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για εξωσωματική γονιμοποίηση.
Ο εκπρόσωπος της Χίλτον αρνήθηκε να σχολιάσει ενώ ο εκπρόσωπος του αρραβωνιαστικού της απέφυγε να απαντήσει. Η Χίλτον και ο επενδυτής αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο αφού έβγαιναν για έναν χρόνο, σε μία ρομαντική απόδραση σε ιδιωτικό νησί.
Οι δυο τους πυροδότησαν φήμες για ρομάντσο όταν εντοπίστηκαν να φιλιούνται στο πάρτι μετά τις Χρυσές Σφαίρες το 2020. Τον Απρίλιο επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μέσω του Instagram.
Κάντε μας follow:
-
14 Απριλιου 2026, 07:15Γαβριήλ Κουρής στο newshub.gr: Ασφυκτικό το πλαίσιο οικονομικής λειτουργίας των Δήμων! (podcast) -
14 Απριλιου 2026, 16:00Ηράκλειο: Καταγγελίες εργαζομένων καθαριότητας για «πειραματισμούς» και σοβαρές ελλείψεις προσωπικού -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
14 Απριλιου 2026, 10:45Γιώργος Ευαγγέλου: Ο ήλιος την άνοιξη είναι ύπουλος, δουλεύει σιωπηλά και το δέρμα το θυμάται! Ο επικίνδυνος μύθος με τις ελιές! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα
