Σταύρος Φλώρος: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, μετά το σοβαρό ατύχημα στο Survivor
Ο Σταύρος Φλώρος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Άγιου Δομίνικου, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο Survivor.
Η Μαντίσα Τσότα, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από τo ριάλιτι επιβίωσης και ήταν ένα από τα πιο κοντινά πρόσωπα του 22χρονου μέσα στο Survivor, μίλησε μαζί του με βιντεοκλήση, δημοσιεύοντας ένα screenshot στα Instagram stories της.
Ο Σταύρος Φλώρος αν και καταβεβλημένος, εμφανίζεται στα στιγμιότυπα χαμογελαστός, δείχνοντας δύναμη και αισιοδοξία παρά το σοκ και τις δυσκολίες που βιώνει.

Ο Σταύρος Φλώρος ακρωτηριάστηκε όταν χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους
Υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος παίκτης του Survivor υπέστη μερικό ακρωτηριασμό στο αριστερό του πόδι, όταν τον χτύπησε προπέλα σκάφους, τη στιγμή που έκανε ψαροντούφεκο. Ταυτόχρονα υπέστη σοβαρό τραύμα και στον δεξί του αστράγαλο.
Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η μητέρα του Σταύρου Φλώρου μετέφερε τα πρώτα του λόγια μετά τον ακρωτηριασμό του. Σύμφωνα με την ίδια, ο 22χρονος είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ψύχραιμος και ευγνώμων που επέζησε.
«Είναι χαρούμενος που ζει. Αυτό που μου είπε είναι: ”Μαμά, τι να στεναχωριέμαι; Ζω. Όλα τα άλλα θα τα δούμε”. Δεν μιλήσαμε και πάρα πολύ, δεν θέλαμε να τον κουράσουμε, αλλά ακουγόταν καλά. Κάτι που μάθαμε είναι ότι τα παιδιά είχαν σημαδούρα» ανέφερε η μητέρα του.
-
13 Μαΐου 2026, 19:07Λεβαδειακός – ΟΦΗ 3-2: Ο Λεβαδειακός έβαλε τρία γκολ στις καθυστερήσεις -
14 Μαΐου 2026, 07:15Ανδρέας Λιούμπας: Οι στρατηγικές της Κίνας (Μέρος 6ο) - Η Κίνα έχει το πάνω χέρι στη συνάντηση Τραμπ-Σι! (podcast) -
14 Μαΐου 2026, 10:29Kώστας Λουκόπουλος: Να πάψουμε να δρούμε κατατονικά έναντι της Τουρκίας! Η Τουρκία θέλει την Ελλάδα περιορισμένης ευθύνης! (podcast) -
14 Μαΐου 2026, 07:06"Είναι ανθρωποφαγία" - Η μητέρα του αδικοχαμένου Ν. Τζανόπουλου για τα βίντεο της εκτέλεσης του Νικήτα -
13 Μαΐου 2026, 17:37Ρεθυμνο: Πρωτοφανής ανταπόκριση με νέο ρεκόρ συμμετοχών στον 16ο Γύρο της πόλης -
14 Μαΐου 2026, 14:07Εγκαίνια περιοδικής έκθεσης: «Γραφή από Φως-Συλλογή Κρασάκη. Η Αρχαία Ελλάδα οκτώ πρωτοπόρων φωτογράφων»
