Τζένιφερ Λόπεζ: Ακύρωσε την περιοδεία της για να περάσει χρόνο με την οικογένειά της
αγαπημένα σου στη Google
Η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την περιοδεία της, προκειμένου να περάσει χρόνο με την οικογένειά της, καθώς βλέπει τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ να οδεύει προς το τέλος του.
Πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας μίλησαν στην PageSix και ανέφεραν πως η Λατίνα σταρ αναγκάστηκε να ακυρώσει το tour της, λόγω μιας ευαίσθητης περιόδου στην προσωπική της ζωή.
«Είμαι πολύ στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοήτευσα», έγραφε στο ενημερωτικό δελτίο που έστειλε στους θαυμαστές της η Τζένιφερ Λόπεζ.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σας παρακαλώ, να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα, αν δεν ένιωθα ότι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο. Σας υπόσχομαι να επανορθώσω και να είμαστε όλοι μαζί ξανά. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά».
Οι εκπρόσωποι της εταιρείας μάρκετινγκ, Live Nation ανέφεραν σε δήλωσή τους, πως η περιοδεία «This Is Me… Live» ακυρώνεται, καθώς «η Τζένιφερ παίρνει άδεια για να είναι με τα παιδιά, την οικογένεια και τους στενούς φίλους της».
Αν και κάποια δημοσιεύματα υποστήριξαν πως ο λόγος πίσω από την ακύρωση της περιοδείας ήταν οι χαμηλές πωλήσεις εισιτηρίων, πηγές επέμειναν ότι η τραγουδίστρια το έκανε για προσωπικούς λόγους.
-
09 Σεπτεμβριου 2026, 23:25Αρνείται κάθε σχέση με το θάνατο Μαζωνάκη, ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού ιατρείου- Καταθέτει η γυναικολόγος σύζυγός του -
10 Σεπτεμβριου 2026, 12:00Στέλιος Βοργιάς: Η Κρήτη έχει πληρώσει με αίμα τις παραβάσεις στους κανόνες για την ανήλικη εργασία! (podcast) -
10 Σεπτεμβριου 2026, 10:52O διευθυντής της ΩΡΛ κλινικής του ΠΑΓΝΗ για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τι αναφέρει για τις θεραπείες -
10 Σεπτεμβριου 2026, 09:00Ηράκλειο: Κοιτούσε στο κινητό τηλέφωνο του ενώ περπατούσε στον Κούλε και έπεσε στη θάλασσα! -
10 Σεπτεμβριου 2026, 19:15Ανατροπή στην υπόθεση Μαζωνάκη: Είχε ξεκινήσει η πλασμαφαίρεση όταν έπαθε την ανακοπή-Τι βρήκε η ΕΛΑΣ -
10 Σεπτεμβριου 2026, 07:00«Στο χέρι μας είναι να προστατεύσουμε την κτηνοτροφία στο νησί μας», λέει ο Περιφερειάρχης απευθυνόμενος στους Kρητικούς
