Τα εν οίκω

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Εικόνες ντροπής μπροστά από τον καταυλισμό: Σκουπίδια και δυσοσμία "απειλούν" την περιοχή (βίντεο+ φωτο)
αγαπημένα σου στη Google
Ο χώρος μπροστά από τον καταυλισμό στα Δυο Αοράκια Ηρακλείου έχει γεμίσει με σκουπίδια, ενώ απορρίμματα έχουν αρχίσει να αραδιάζονται ακόμη και στον δρόμο.

Η κατάσταση επιδεινώνεται από τους ισχυρούς ανέμους, που διασκορπίζουν κυρίως πλαστικά σε μεγάλη ακτίνα γύρω από τον χώρο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσεις μέσα από φωτογραφίες που απέστειλε αναγνώστης στο newshub.gr.

Η περιοχή, μάλιστα, αναδίδει έντονη δυσοσμία, λόγω στάσιμου νερού, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους και ποικίλα σχόλια στους επισκέπτες έλληνες και ξένους που διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο με δεδομένο μάλιστα ότι η τουριστική περίοδος υφίσταται ακόμη.
Κάντε μας follow:
-
17 Σεπτεμβριου 2026, 18:38Καραλής: Πιο ψηλά από ποτέ ο Μανόλο, στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης -
17 Σεπτεμβριου 2026, 22:27Ολλανδία: Βρέθηκε απόκομμα 1.700 ετών από την «Οδύσσεια» μέσα σε βιβλίο -
18 Σεπτεμβριου 2026, 17:00Τι είπε ο Μητροπολίτης Ανδρέας Νανάκης για την κηδεία Μαζωνάκη και προκάλεσε αίσθηση και θετικά σχόλια -
18 Σεπτεμβριου 2026, 07:00«Τα παράπονα σας στην κυβέρνηση» - Η Περιφέρεια Κρήτης δέχεται όλα τα παράπονα για τα έργα στον ΒΟΑΚ αλλά δεν έχει καμία αρμοδιότητα και ευθύνη! -
17 Σεπτεμβριου 2026, 13:02Κρήτη: Έβρεξε, αλλά πόσο νερό έφτασε πραγματικά στις καλλιέργειες; -
17 Σεπτεμβριου 2026, 10:10Φαίδων Καραϊωσηφίδης: Ασπίδα του Αχιλλέα - «πηγαίοι» μύθοι, κρίσιμες αλήθειες και η Άμυνα σε νέα εποχή! (podcast)
