ΕΛΜΕΠΑ: Το πρόβλημα υγεία του Πρύτανη και το "ευχαριστώ"
Μία περιπέτεια υγείας ταλαιπώρησε τον Πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ, Νίκο Κατσαράκη, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ΠΑΓΝΗ.
Χαρακτηριστικά αναφέρει:
"Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω δημόσια τις ευχαριστίες μου στον ιατρό - χειρουργό του ΠΑΓΝΗ κ. Ηλία Αθανασάκη, για την άριστη επιστημονική και ιατρική του κατάρτιση, καθώς και για την εξαίρετη ανθρώπινη στάση και αντιμετώπιση.
Εκφράζω επίσης τις θερμές μου ευχαριστίες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Χειρουργείων και της Γενικής Χειρουργικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ για την άψογη νοσηλεία και αντιμετώπιση της ασθένειάς μου.
Σε συνθήκες πολύ δύσκολες και απαξιωτικές για τη δημόσια υγεία, τέτοιου ήθους και κατάρτισης ιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι, αξίζουν τον πιο ειλικρινή και μεγάλο σεβασμό μας".
-
30 Απριλιου 2026, 11:07Θανατηφόρο τροχαίο - Μεσαρά: Το απόγευμα το τελευταίο «αντίο» στη 12χρονη Αγλαΐα – Πενθούν οι συμμαθητές της, ακυρώνονται εκδηλώσεις -
01 Μαΐου 2026, 07:06Ηράκλειο: Έπαιξε στοίχημα να πάρει κύπελλο ο ΟΦΗ και έταξε τα κέρδη στη Μονή Κουδουμά! (Φωτο) -
30 Απριλιου 2026, 09:25Στο πένθος η Μεσαρά: Δεν τα κατάφερε η 12χρονη που τραυματίστηκε στο τροχαίο - Υπέκυψε τα ξημερώματα στο ΠΑΓΝΗ -
01 Μαΐου 2026, 15:19Έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας Γιώργος Πολυράκης -
30 Απριλιου 2026, 08:10Μάρκος Τρούλης: Στο Ιράν είμαστε στο σημείο μηδέν! Σε καθοδικό σπιράλ, το οικονομικό σοκ πλησιάζει! (podcast) -
30 Απριλιου 2026, 13:15Φαίδων Καραϊωσηφίδης: Άλλο τα οράματα και τα σενάρια κι άλλο η πραγματικότητα για τα εξοπλιστικά! (podcast)
