Η Εθελοντική ομάδα «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.» ευχαριστεί το ΕΛΜΕΠΑ για την προσφορά σχολικών ειδών
Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, η Εθελοντική ομάδα «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.» εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ) για τη γενναιόδωρη προσφορά του σε σχολικά είδη.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους: "Για δεύτερη φορά, αποτελούν αρωγοί στη δράση «Κανένα Παιδί Χωρίς Σχολικά Είδη» εξασφαλίζοντας σχολικά είδη για 50 παιδιά. Μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής κ.α βρίσκονται μέσα στις κούτες και προσφέρθηκαν σε όσα παιδιά τα χρειάζονται. Αυτή η βοήθεια αποτελεί πολύτιμο στήριγμα στο έργο μας, που στοχεύει στην ενίσχυση της μαθητικής κοινότητας και στην προώθηση της αλληλεγγύης προς μαθητές που έχουν ανάγκη. Τα σχολικά θα προσφέρουν σημαντική βοήθεια σε οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, καλύπτοντας βασικές ανάγκες των παιδιών τους και συμβάλλοντας στην ισότιμη πρόσβαση στη γνώση και την εκπαίδευση.

Για 10η συνεχή χρονιά, η Εθελοντική ομάδα «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι» πραγματοποιούν την δράση με τα σχολικά καλάθια αλληλεγγύης «Κανένα παιδί χωρίς σχολικά είδη», σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «Δομίνικος Θεοτοκόπουλος» και το Σύλλογο εκδοτών και βιβλιοπωλών. Τοπικές επιχειρήσεις, οργανισμοί και πολίτες στηρίζουν την προσπάθεια μας για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των παιδιών που το χρειάζονται. Κάθε χρόνο εκατοντάδες παιδιά επιστρέφουν στα θρανία με χαμόγελα και ευτυχία γνωρίζοντας ότι θα έχουν μια γεμάτη τσάντα να τους περιμένει.

Η συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πως η ενότητα και η αλληλοϋποστήριξη μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα και να κάνουν τη διαφορά στην τοπική κοινωνία. Εκ μέρους της ομάδας «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι», εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να αποτελέσει την αρχή για νέες κοινές δράσεις με στόχο την προσφορά και την αλληλεγγύη"
-
08 Μαΐου 2026, 09:40Σητεία: Θλίψη για την απώλεια της 52χρονης δικηγόρου Μαρίας Αδαμάκη -
07 Μαΐου 2026, 07:00Ηράκλειο: Ντυμένος στα λευκά ο 21χρονος Νικήστρατος στο τελευταίο αντίο -
07 Μαΐου 2026, 14:06Ράγισαν “καρδιές” στο αντίο του Νικήστρατου που κηδεύτηκε ντυμένος γαμπρός - Η τραγική ειρωνεία που συνδέει τη γέννηση και τη δολοφονία του -
08 Μαΐου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
07 Μαΐου 2026, 16:38Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου Νικήτα: «Αν ήταν να γυρίσει το παιδί του πίσω ας το σκότωνε το παιδί μου» -
08 Μαΐου 2026, 07:00Μια "πληγή" που δεν κλείνει, αμείλικτα ερωτήματα για τα σημεία θανάτου - Οι 24 νεκροί της παραλιακής λεωφόρου Ηρακλείου
