Ήταν όλοι εκεί για τον αείμνηστο Ανδρέα... (φωτογραφίες)
αγαπημένα σου στη Google
Πάνω από 100 άτομα (κάποιοι έκαναν λόγο και για 150), συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας Μασταμπά, προκειμενου να τιμήσουν τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου, ιδρυτή και ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. 24 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Ανδρέας Παπανδρέου «έφυγε» από τη ζωή, περνώντας στην αιωνιότητα.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Γραμμάτέας της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ και Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Περιφέρειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, αντιπεριφερειάρχες ;όπως οι κ.κ. Λάμπρος Βαμβακάς και Παύλος Μπαριτάκης, περιφερειακοί Σύμβουλοι όπως ο Σταύρος Τζεδάκης (προεδρος και της Αγροδιατροφικής Κρήτης), παλιοί Βουλευτές, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης, ο επικεφαλης της "Σύν+ Πράξης Δημοτών Ηρακλείου" Πέτρος Ινιωτάκης και πάρα πολλά τοπικά στελέχη του κόμματος. Τίμησαν - όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά τον πολιτικό με τη μεγαλύτερη συμβολή στη διαμόρφωση του πολιτικού συστήματος στη σύγχρονη Ελλάδα, του οποίου η ιδρυτική διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο, «Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή Κυριαρχία – Κοινωνική Απελευθέρωση»
Το μνημόσυνο διοργανωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής


-
04 Οκτωβριου 2026, 14:45Ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει ξανά πατέρας-Έγκυος η σύζυγός του -
03 Οκτωβριου 2026, 23:45Ηράκλειο: Θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Βλάση-Νεκρός ο οδηγός οχήματος -
04 Οκτωβριου 2026, 10:45Διεθνής Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Δεν πτόησε κανέναν η κακοκαιρία-Χιλιάδες αθλητές τρέχουν υπό βροχή (Φωτο + Βίντεο) -
04 Οκτωβριου 2026, 07:05Ο Κρητικός Επίσκοπος Ταμισού και Έξαρχος Λιθουανίας στο Newshub.gr: Οι δυσκολίες του ιεραποστολικού έργου σε μια χώρα που γειτνιάζει με τη Ρωσία -
03 Οκτωβριου 2026, 13:00Πέτρος Νικολάου: «Πόλεμος» για ένα σχολείο στη σκιά του πολέμου στη Γάζα! (podcast) -
03 Οκτωβριου 2026, 11:00Συνεργασία της ΕΛΣΤΑΤ με τα Πανεπιστήμια της Κρήτης! Η προϊσταμένη της ΕΛΣΤΑΤ νοτίου Ελλάδας, Ανδρομάχη Πιπεράκη στο newshub.gr (podcast)
