Και το κυκλοφοριακό μαρτύριο στον Άγιο Ιωάννη Χωστό δεν έχει τέλος (Φωτογραφίες)
αγαπημένα σου στη Google
Σκηνές απείρου κάλλους καθημερινά με το μαρτύριο των οδηγών που αναγκαστικά περνούν απο τον συγκεκριμένο δρόμο να μην έχει τέλος.
Πόση πια υπομονή και επιμονή να διαθέτουν οι οδηγοί κάθε πρωί που αναγκάζονται να διασχίζουν τον πολύπαθο κόμβο στον Άγιο Γιάννη Χωστό,είτε για να πάνε στις δουλειές τους είτε για να μεταφέρουν τα παιδιά τους στο σχολείο;
Η απάντηση στο ερώτημα, λίγο έως πολύ γνωστή καθώς η κατάσταση με την ύπαρξη και του κόμβου όχι μόνο δεν έχει εξομαλυνθεί αλλά όπως αναφέρουν και οι ίδιοι οδηγοί έχει χειροτερέψει.
Αυτοκίνητα, λεωφορεία, φορτηγά, νταλίκες, σχολικά λεωφορεία, ασθενοφόρα και φυσικά δίκυκλα, τις ώρες αιχμής που προσπαθούν να περάσουν από τον κόμβο , προκαλούν κυκλοφοριακό κομφούζιο με την κίνηση να «χτυπάει» κόκκινο όπως και τα νεύρα των οδηγών που είτε προσπαθούν να «τρυπώσουν» για να διαφύγουν από το κυκλοφοριακό μαρτύριο είτε περιμένουν καρτερικά να έρθει η σειρά τους και να βρουν ελεύθερο πεδίο για να απεμπλακούν από το σταυροδρόμι της ταλαιπωρίας.
Εμείς να ευχηθούμε σύντομα να λήξει το μαρτύριο για τους οδηγούς που διασχίζουν τον πολύπαθο κόμβο και σίγουρα χρειάζεται να διαθέτουν τεράστια αποθέματα υπομονής και επιμονής κάθε φορά που αναγκάζονται να περάσουν από την συγκεκριμένη οδική αρτηρία.
Ακολουθούν φωτογραφίες που αποτυπώνουν το καθημερινό κυκλοφοριακό μπάχαλο σε ώρες αιχμής αν και η κατάσταση πλέον είναι δεδομένη εδώ και χρόνια και γνωστή σε όλους. Όσο για παρεμβάσεις και έργα με στόχο την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση ούτε λόγος μέχρι στιγμής….



Β.ΜΠ
-
30 Αυγουστου 2026, 14:06Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε τελειώνει η περίοδος -
30 Αυγουστου 2026, 14:52Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας γέμισε την Πλαζ ΕΟΤ και δώρισε φορητό απινιδωτή στον Δήμο Αγίου Νικολάου -
30 Αυγουστου 2026, 07:43Κρήτη: Παράταση δηλώσεων συμμετοχής στις βραβεύσεις ελαιοτουριστικών δράσεων του ΣΕΔΗΚ -
30 Αυγουστου 2026, 16:34Τραγωδία στα Χανιά: 11χρονη ανασύρθηκε νεκρή από πισίνα ξενοδοχείου -
30 Αυγουστου 2026, 07:00Ένας μικρός παράδεισος στην ενδοχώρα της Κρήτης - Μονή Σωτήρος Χριστού και Αγίου Γεδεών στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου (Φωτο) -
31 Αυγουστου 2026, 07:15Λάζαρος Καμπουρίδης: Η Τουρκία φοβάται στρατιωτικά το Ισραήλ, θα στρέψει την ένταση εναντίον της Ελλάδος! (podcast)
