Τα εν οίκω
Κορωνοϊός: Θετικός ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησης στα social media.
«Eνημερώθηκα από Δήμαρχο που συναντήθηκα τις προηγούμενες μέρες, ότι εμφάνισε συμπτώματα #Covid19. Αμέσως υποβλήθηκα σε έλεγχο και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Θα παραμείνω το επόμενο διάστημα σε απομόνωση, ασκώντας εξ αποστάσεως και με ασφάλεια τα καθήκοντα μου. #Μένουμε_Ασφαλείς», έγραψε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.
Κάντε μας follow:
-
15 Ιανουαριου 2021, 11:38Οι αγρότες να «τρέξουν» στους λογιστές γιατί έρχονται «ραβασάκια» από το ΥΠΟΙΚ
-
14 Ιανουαριου 2021, 21:05Εξάμηνη παράταση προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων πληρωμής για την ενίσχυση των αγροτών
-
15 Ιανουαριου 2021, 15:27Θέμα newshub.gr: «Βάφτισαν» επιδότηση την αποζημίωση και τις ενισχύσεις των αγροτών και τους φορολογούν!
-
15 Ιανουαριου 2021, 23:10Θέμα newshub.gr: Λαμβάνουν αποφάσεις για τις αγροτικές επιδοτήσεις και το υπολοιπο της ενίσχυσης!
-
14 Ιανουαριου 2021, 15:00Πώς θα υπολογιστούν οι φόροι στα εισοδήματα του 2020, των αγροτών - Αναλυτικά παραδείγματα
-
14 Ιανουαριου 2021, 22:16Μαρτυρία «κλειδί» για την ανείπωτη τραγωδία στη Μεσαρά - Το βίντεο- ντοκουμέντο