Με μεγάλη συμμετοχή οι μουσικές βραδιές στο αναψυκτήριο «Το Πάρκο μας», στο Πάρκο Γεωργιάδη
αγαπημένα σου στη Google
Ένα υπέροχο μουσικό και γευστικό διήμερο με τίτλο «Ζεστά βράδια – Κρύες μπύρες» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιουλίου στο αναψυκτήριο «Το Πάρκο μας», στο Πάρκο Γεωργιάδη. Τις δύο ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες μουσική, η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή με κέφι, όμορφη διάθεση και δροσερές μπύρες.
Την Παρασκευή, το συγκρότημα HEADLONG ξεσήκωσε το κοινό με ένα δυναμικό πρόγραμμα, παρουσιάζοντας αγαπημένα ελληνικά και ξένα ροκ τραγούδια. Το Σάββατο, τη σκυτάλη πήραν οι MEMORIES, οι οποίοι ταξίδεψαν το κοινό με αγαπημένες ποπ και ροκ επιτυχίες.
Η μουσική, το κέφι και τα δροσερά ποτά δημιούργησαν δύο αξέχαστες βραδιές στο Πάρκο Γεωργιάδη. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου και τις δύο ημέρες, έκανε σαφές ότι οι πολίτες ανταποκρίνονται σε ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες με ποιοτική ψυχαγωγία στους ανοιχτούς δημοτικούς χώρους. Στην εκδήλωση του Σαββάτου παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Αλέξης Καλοκαιρινός με τη σύζυγό του Άση Λυγερού.
Η ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. συνεχίζει να επενδύει σε δράσεις που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα, ενισχύουν την εξωστρέφεια των δημοτικών χώρων και προσφέρουν ποιοτικές ψυχαγωγικές εμπειρίες σε όλους, ανανεώνοντας το ραντεβού για τις επόμενες καλοκαιρινές συναντήσεις.
-
12 Ιουλιου 2026, 14:00Πλημμύρισε από πιστούς ο ναός του εορτάζοντα Αγίου Παϊσίου στο Δαμνόνι Ρεθύμνου (Φωτο και Βίντεο) -
12 Ιουλιου 2026, 13:45Ηράκλειο: Πένθος για την Στέλλα Κουκλάκη που έφυγε σε ηλικία 55 ετών-Τη Δευτέρα στο Θραψανό τη κηδεία της -
12 Ιουλιου 2026, 17:58Κλειστός ο ΒΟΑΚ στο τμήμα Άγιος Νικόλαος – Νεάπολη στις 13 και 15 Ιουλίου -
12 Ιουλιου 2026, 09:03Χερσόνησος: Στιγμές πανικού όταν οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε 4 οχήματα καταστρέφοντας τα (Φωτο) -
12 Ιουλιου 2026, 09:40Ευαγγελία Χολέβα: Δεν θα λύσει τα προβλήματα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το «πολλαπλό βιβλίο»! (podcast) -
12 Ιουλιου 2026, 08:00Πέθανε ο 20χρονος ΑΜΕΑ που πυροβόλησαν οι αστυνομικοί στο Άργος
