Ο Στέφανος Κασσελάκης στον στρατό: Δεν θα πάρει άδεια Καθαρά Δευτέρα - Ορκίζεται στα γενέθλιά του
αγαπημένα σου στη Google
Αφού λάβει την άδεια ορκωμοσίας θα επιστρέψει στη Θήβα για να πάρει το απολυτήριό του.
Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε την πύλη του στρατοπέδου της Θήβας για να υπηρετήσει ως απόδημος την στρατιωτική του θητεία.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ευδιάθετος. Λίγο πριν παραδώσει την αστυνομική του ταυτότητα, έκανε το τελευταίο τηλεφώνημα, αποχαιρέτησε τον πατέρα του, τους φίλους και τους συνεργάτες του -που τον συνόδευσαν μέχρι το κέντρο εκπαίδευσης Πυροβολικού.
Αφού ολοκληρώθηκε η καταγραφή και έλαβε τα στρατιωτικά του έγγραφα, ο Στέφανος Κασσελάκης οδηγήθηκε στον θάλαμό του, τον οποίο θα μοιράζεται με 15 νεοσύλλεκτους και έπειτα συμμετείχε στο βραδινό συσσίτιο.
Ορκίζεται τη μέρα των γενεθλίων του
Μάλιστα, του έχει παραχωρηθεί γραφείο αξιωματικού ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega ήδη έχει επικοινωνήσει με τους δικούς του ανθρώπους.
Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος εξόδου την Καθαρά Δευτέρα και θα ορκιστεί στις 29 Μαρτίου, ανήμερα των γενέθλιων του.
Φωτογραφία: Eurokinissi
-
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 08:24Ηράκλειο: Συναγερμός με το "καλημέρα" στην Πυροσβεστική λόγω φωτιάς σε απόσταση αναπνοής από επιχείρηση αρτοποιείου (φωτο+ βιντεο)
