Σήμερα η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη
αγαπημένα σου στη Google
Καταθέτει σήμερα το ΠΑΣΟΚ την πρόταση για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη. Το τελικό κείμενο θα εγκρίνει η Κοινοβουλευτική Ομάδα που θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης στις 12.
Στην πρόταση που έχει εκπονηθεί από την ομάδα νομικών και έχουν συζητήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον αρμόδιο τομεάρχη Χρ. Κακλαμάνη, τους τρεις βουλευτές της προανακριτικής (Αποστολάκη, Λιακούλη, Μουλκιώτη) αλλά και κορυφαία στελέχη, όπως την γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού Άννα Διαμαντοπούλου και τον πρώτο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Παύλο Γερουλάνο, ζητείται να διερευνηθεί εάν συντρέχει κακούργημα διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών για τους πρώην υπουργούς Κ. Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη (καίτοι έχει παραγραφεί το αδίκημα) αλλά και οι υφυπουργοί τους, όσοι τουλάχιστον φέρονται να έχουν αρμοδιότητες από ΦΕΚ για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων.
Έτσι στο κάδρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνουν οι πρώην υφυπουργοί Μιχάλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Καραγιάννης και Γιάννης Κεφαλογιάννης, αλλά και οι υφυπουργοί επί ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Σγουρίδης, Θάνος Μωραΐτης, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Νίκος Μαυραγάνης.
-
17 Ιουλιου 2026, 16:40Περιφέρεια Κρήτης: Έκκληση στους ελαιοπαραγωγούς για τον δάκο -
17 Ιουλιου 2026, 09:10Χιλιάδες πιστοί τιμούν και φέτος τη χάρη της Αγίας Μαρίνας στο μεγαλύτερο πανηγύρι της στην Κρήτη, στην Βόνη -
17 Ιουλιου 2026, 13:50Ηράκλειο: Νέα σοβαρή βλάβη έχει προκαλέσει διακοπή ρεύματος σε μια ολόκληρη περιοχή! -
17 Ιουλιου 2026, 10:55Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
17 Ιουλιου 2026, 07:20Σπύρος Κατσούλας: Η παρακμή ΗΠΑ, Ρωσίας και Κίνας ζωντανεύει φόβους τρομακτικών εξελίξεων! (podcast) -
17 Ιουλιου 2026, 07:34Netflix: Κίνδυνος για τα κέρδη-Η «βουτιά» 260 δισ. δολαρίων της μετοχής
