Στον Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δημήτρη Βρύσαλη το φλουρί της πίτας
αγαπημένα σου στη Google
Ο Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δημήτρης Βρύσαλης ήταν ο τυχερός της χρονιάς, καθώς σε αυτόν αντιστοιχούσε το φλουρί από την πρωτοχρονιάτικη πίτα που κόπηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου.
Ο Δημήτρης Βρύσαλης, ο οποίος απουσίαζε από τη συνεδρίαση της Πέμπτης λόγω των αρχαιρεσιών στο Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ όπου διατελεί Πρόεδρος, παρέλαβε σήμερα το δώρο του από τον Περιφερειάρχη Κρήτης.
Ο Σταύρος Αρναουτάκης παρέδωσε στον Γραμματέα το αναμνηστικό δώρο, το οποίο είναι η συλλεκτική χαρτογραφική έκδοση «ΚΡΗΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΘΕΣΙΣ» (De Situ Insulae Cretae).
Ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε στον Δημήτρη Βρύσαλη καλή χρονιά, δημιουργική και διεκδικητική, τονίζοντας τη σημασία της καλής συνεργασίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το καλό του τόπου.
-
22 Οκτωβριου 2026, 10:50ΟΦΗ-Λεβερκούζεν: Μεγάλο ματς στο Ηράκλειο για τη League Phase του Europa League -
23 Οκτωβριου 2026, 07:15Λευτέρης Κουσούλης: «Οι μεγάλες "διαδηλώσεις" στην Ελλάδα θα γίνουν στην κάλπη!…» (podcast) -
23 Οκτωβριου 2026, 07:06Μανόλης Αλεξανδράκης: Θετικά μηνύματα για την ελαιοπαραγωγή, αλλά με χαμηλή τιμή και πολλά ερωτηματικά -
23 Οκτωβριου 2026, 12:40Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
22 Οκτωβριου 2026, 18:42Κρήτη: 38 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία μέσα στο 2026 - Γ. Λιονάκης: «Η οδική ασφάλεια πρέπει να γίνει τρόπος ζωής» -
22 Οκτωβριου 2026, 14:08Δικταίο Άντρο: Μειώθηκε η επισκεψιμότητα τον Ιούνιο του 2026, μετά τις εργασίες ασφάλειας
