Συνάντηση με τον Μητροπολίτη

Αναπτυξιακά θέματα, έργα και δράσεις που αφορούν την περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας συζήτησαν σήμερα με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος και ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης.
Σε επίπεδο αναπτυξιακών έργων και υποδομών ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την πορεία εξέλιξης όλων των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης στην περιοχή του Δήμου όπως για παράδειγμα το μεγάλο έργο του βιολογικού καθαρισμού Μακρύ Γιαλού. Επίσης, υπήρξε συζήτηση σχετικά με τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό νέων έργων και δράσεων στην τρέχουσα αλλά και στη νέα προγραμματική περίοδο.
Σε ότι αφορά τα θέματα που σχετίζονται με την ιστορία, τον πολιτισμό αλλά και το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της τοπικής εκκλησίας, συζητήθηκε η εξέλιξη και η αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του γηροκομείου Ιεράπετρας καθώς και τα έργα ανακαίνισης της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης.
-
16 Απριλιου 2021, 20:07Νεκρός 67χρονος αγροτης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του!
-
17 Απριλιου 2021, 10:36ΟΠΕΚΕΠΕ : Πληρώθηκαν με 7,4 εκατ. ευρώ για σχεδόν 4 χιλιάδες αγρότες! (πινακας δικαιούχων)
-
16 Απριλιου 2021, 17:08ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις των αγροτών για την ενιαία ενίσχυση 2021!
-
16 Απριλιου 2021, 18:39Κρήτη: Στο "βαθύ κόκκινο" ο Δήμος Φαιστού και ο Δήμος Ρεθύμνου
-
16 Απριλιου 2021, 07:22Ο σημαντικότερος εχθρός της ελιάς και όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι αγρότες
-
16 Απριλιου 2021, 20:23Ο οδηγός του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις αιτήσεις ΟΣΔΕ 2021