Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου με τον Πύρρο Δήμα
αγαπημένα σου στη Google
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, στο γραφείο του στη Λότζια, είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Φεβρουαρίου ο θρύλος του ελληνικού αθλητισμού Πύρρος Δήμας.
Ο κορυφαίος Έλληνας Ολυμπιονίκης βρίσκεται στο Ηράκλειο με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων από τις 2 έως τις 10 Μαΐου 2022.
Με την ευκαιρία, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο, ο οποίος τον καλωσόρισε στην πόλη μας, τον ευχαρίστησε για όσα έχει προσφέρει στη χώρα, ενώ του προσέφερε και συμβολικά δώρα.
Νωρίτερα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς συζήτησε με τον κ. Δήμα τεχνικές λεπτομέρειες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων - Νεανίδων, μια ακόμα αθλητική διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο.
-
18 Ιουλιου 2026, 10:10Κρήτη: Για πρώτη φορά στα Ανώγεια διεθνή ερευνητικά δημιουργικά εργαστήρια -
17 Ιουλιου 2026, 23:59Πανσέληνος Ιουλίου 2026: Ποια ημέρα θα δούμε το πιο λαμπερό φεγγάρι του καλοκαιριού -
18 Ιουλιου 2026, 07:17Ζαχαρίας Μίχας: Πόσο πιθανό είναι να πουληθούν οι S-400 της Τουρκίας; (podcast) -
18 Ιουλιου 2026, 18:08Ο Ολυμπιακός στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ στην Κρήτη - Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων -
18 Ιουλιου 2026, 08:13Μεγάλη πυρκαγιά στον Ξερόκαμπο Σητείας κινητοποίησε ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής-Ήχησε το 112 -
18 Ιουλιου 2026, 07:20Ινδία: Επιταχύνει στην κούρσα της τεχνητής νοημοσύνης με δύο μονόκερους AI
