Τα εν οίκω

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Το συλλυπητήριο μήνυμα του Νίκου Καλογερή στον Αντώνη Πεντάρη
αγαπημένα σου στη Google
Τα θερμά του συλλυπητήρια εκφράζει ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής στην οικογένεια του Αντώνη Πεντάρη που «έφυγε» απο τη ζωή.
«Με θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον Αντώνη Πεντάρη, συνταξιούχο μικροβιολόγο. Μέσω του λειτουργήματός του βοήθησε πολλούς ανθρώπους σε δύσκολες εποχές ενώ σημαντική ήταν η στήριξή του προς τους απομακρυσμένους Σελινιώτες, όποτε βρίσκονταν σε ανάγκη.
Παράλληλα υπήρξε ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας των Χανίων με σημαντική δραστηριότητα ως μέλος της ΙΛΑΕΚ.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του», αναφέρει ο κ. Καλογερής.
Κάντε μας follow:
-
23 Οκτωβριου 2026, 07:15Λευτέρης Κουσούλης: «Οι μεγάλες "διαδηλώσεις" στην Ελλάδα θα γίνουν στην κάλπη!…» (podcast) -
23 Οκτωβριου 2026, 07:06Μανόλης Αλεξανδράκης: Θετικά μηνύματα για την ελαιοπαραγωγή, αλλά με χαμηλή τιμή και πολλά ερωτηματικά -
23 Οκτωβριου 2026, 12:40Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
22 Οκτωβριου 2026, 14:08Δικταίο Άντρο: Μειώθηκε η επισκεψιμότητα τον Ιούνιο του 2026, μετά τις εργασίες ασφάλειας -
23 Οκτωβριου 2026, 10:00H Τουρκία επιμένει με νέα NAVTEX για το καλώδιο EMC που συνδέει τη Σαουδική Αραβία με την Ελλάδα -
22 Οκτωβριου 2026, 18:42Κρήτη: 38 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία μέσα στο 2026 - Γ. Λιονάκης: «Η οδική ασφάλεια πρέπει να γίνει τρόπος ζωής»
