Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Newshub.gr: «Το θέατρο είναι ο παράδεισός μου – Μετά τη Βουλή, ήρθε η ώρα να ζήσω για μένα» (podcast)
αγαπημένα σου στη Google
Μια καθηλωτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός και βουλευτής, Σπύρος Μπιμπίλας, με αφορμή την παρουσία του στην Κρήτη για την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Μποστ από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης.
Η επιστροφή στη σκηνή και το μάθημα θεάτρου
Μιλώντας στο podcast του Newshub.gr «Κοινωνία σε πρώτο πρόσωπο» με τη Βάλια Μπούη ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε ότι η σκηνή παραμένει η απόλυτη πηγή ζωής του:
«Το θέατρο είναι ο παράδεισός μου, γεμίζει τη ζωή μου και γεμίζοντας τη δική μου ζωή, γεμίζω τις ζωές των άλλων».
Όταν μάλιστα η κουβέντα πήγε στο τι ξεχωρίζει σε έναν πραγματικό εργάτη της τέχνης, έδωσε έναν σπουδαίο ορισμό: «Ο καλός ηθοποιός είναι αυτός που κάνει τον μικρό ρόλο μεγάλο, ακόμη και αν παίξει για λίγα δευτερόλεπτα ή αν είναι εντελώς βουβός στη σκηνή». Παράλληλα, αποκάλυψε το μεγάλο του καλλιτεχνικό όνειρο: «Θέλω να γίνω σαν τον Γιώργο Κωνσταντίνου, που είναι 92 ετών και συνεχίζει να δημιουργεί και να λάμπει στη σκηνή!»
Η απόφαση ζωής: «Στα 70 μου, δικαιούμαι να κοιτάξω τον εαυτό μου»
Το πιο φορτισμένο κομμάτι της συνέντευξης αφορούσε το μέλλον του στην πολιτική και το ΣΕΗ, επιβεβαιώνοντας την οριστική του αποχώρηση μετά το τέλος της τρέχουσας θητείας του.
«Έχω κουραστεί. Έδωσα τεράστιες μάχες, 24 ώρες το 24ωρο, για τα δικαιώματα των συναδέλφων μου και για τον πολιτισμό. Πλέον, στα 70 μου χρόνια, νιώθω ότι δικαιούμαι να κοιτάξω τον Σπύρο. Θέλω να γράψω τα βιβλία μου, να κάνω τα ταξίδια της ζωής μου και να αφιερωθώ σε όσα στερήθηκα τόσα χρόνια», δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.
Ένα viral φινάλε με τον... Μπαγκς Μπάνι!
Η πιο απολαυστική στιγμή γράφτηκε στο κλείσιμο. Θέλοντας να ευχαριστήσει για την όμορφη συζήτηση, ο Σπύρος Μπιμπίλας επιστράτευσε το μοναδικό του ταλέντο στις μεταγλωττίσεις. Μεταμορφώνοντας live τη φωνή του στον αγαπημένο Μπαγκς Μπάνι, αποχαιρέτησε το Newshub.gr λέγοντας: «Μου έκανες μια πολύ ωραία συνέντευξη!», αφήνοντας την καλύτερη επίγευση σε μια σπουδαία δημοσιογραφική συνάντηση.
Η παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Μποστ παρουσιάζεται την Κυριακή 12 και τη Δευτέρα 13 Ιουλίου στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης». Μην την χάσετε!
Μας τιμάτε εαν κάνετε εγγραφή
στο κανάλι μας στο Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgI7vd72xX-ZNWb_x7zzWJg
στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/newshub.gr
στη σελίδα μας στο twitter: https://twitter.com/NewshubG
στη σελίδα μας στο instagram: https://www.instagram.com/newshub.gr/
στη σελίδα μας στο Tik Tok: https://www.tiktok.com/@newshub.gr
-
12 Ιουλιου 2026, 17:58Κλειστός ο ΒΟΑΚ στο τμήμα Άγιος Νικόλαος – Νεάπολη στις 13 και 15 Ιουλίου -
12 Ιουλιου 2026, 13:45Ηράκλειο: Πένθος για την Στέλλα Κουκλάκη που έφυγε σε ηλικία 55 ετών-Τη Δευτέρα στο Θραψανό τη κηδεία της -
12 Ιουλιου 2026, 14:00Πλημμύρισε από πιστούς ο ναός του εορτάζοντα Αγίου Παϊσίου στο Δαμνόνι Ρεθύμνου (Φωτο και Βίντεο) -
13 Ιουλιου 2026, 09:00Τα 400+1 μέλη στο Εθνικό Συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ: Επαγγελματίες, νέοι και καλλιτέχνες -
12 Ιουλιου 2026, 09:03Χερσόνησος: Στιγμές πανικού όταν οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε 4 οχήματα καταστρέφοντας τα (Φωτο) -
12 Ιουλιου 2026, 15:49Συντάξεις: Πότε θα καταβληθούν για Αύγουστο και Σεπτέμβριο
