Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης η 31η Αμφικτιονία στα Χανιά
Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης» διοργανώνει την 31η Αμφικτιονία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στα Χανιά από 22 έως 24 Οκτωβρίου 2021.
Η έναρξη της Αμφικτιονίας θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου στις 19:00, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, αμέσως μετά την λήξη της 19ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας της Π.Ο.Σ.Ε.Α.
Η Αμφικτιονία αποτελεί επιστημονικό συνέδριο με άξονα τις νεότερες εξελίξεις στο χώρο της αιμοδοσίας.
Θα παραστούν μέλη συλλόγων αιμοδοτών από όλη την Ελλάδα και επιστήμονες-ομιλητές.
Η 31η Αμφικτιονία διοργανώνεται επίσης σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.).
Το συνέδριο μπορεί να το παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος (με προϋποθέσεις στην πληρότητα και στην τήρηση υγειονομικών πρωτόκολλων).
-
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 17:21Κύπρος: Νέα τουρκική πρόκληση στη νεκρή ζώνη στην Πύλα, μετέφεραν «αστυνομικούς» του ψευδοκράτους και άρματα μάχης -
16 Απριλιου 2026, 07:15Θεόδωρος Τσίκας: Απανωτά τα πλήγματα για την Κυβέρνηση! Δύσκολος πλέον ο πολιτικός της βίος… (podcast) -
16 Απριλιου 2026, 07:06Ανεπάρκεια και φέτος στα κονδύλια για τη δακοκτονία, διαπιστώνει ο ΣΕΔΗΚ – Μόλις 9,9 εκατομμύρια ευρώ για την Κρήτη -
15 Απριλιου 2026, 18:10Ηράκλειο: Τροχαίο ατύχημα νωρίς το απόγευμα στον δρόμο Πεζά –Αρκαλοχώρι με έναν τραυματία -
16 Απριλιου 2026, 10:34Χάρης Τσιλιώτης: Η πρόταση Μητσοτάκη για ασυμβίβαστο υπουργού-βουλευτή δεν θα προσφέρει τίποτα! (podcast)
