Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής στην Πρασσά από το Δήμο Ηρακλείου
αγαπημένα σου στη Google
Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής με ελεύθερη συμμετοχή διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου και οι «Φίλοι Ιατρικών Θεραπευτικών Εντόμων – Μέλισσες» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Οικολογικό Σύλλογο Πρασσάς, την Κυριακή 7/6, στις 10:30, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας (Ευαγγελισμός της Παναγίας).
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από εξειδικευμένους επιμορφωτές στην αντιμετώπιση θύματος καρδιακής ανακοπής με τεχνικές ΚΑΡΠΑ και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, στην αντιμετώπιση αναίσθητου θύματος με τοποθέτηση σε θέση ανάνηψης και στην αντιμετώπιση πνιγμονής με Πρώτες Βοήθειες σε περίπτωση απόφραξης αεραγωγού από ξένο σώμα. Εκπαιδευτές θα είναι ο Φυσίαστρος Λάζαρος Βακιρτζιάν, η Βαγγελιώ Γεναράκη, η Ελένη Σακαράκη, Mαρία Δασκαλάκη και η μικρή Αλκυόνη.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού 2813 409758 καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].
-
09 Ιουλιου 2026, 21:58Επιστροφή φόρου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς -Οι 4 προϋποθέσεις -
11 Ιουλιου 2026, 07:05Πάνω από 700 συλλήψεις στην Κρήτη μέσα στον Μάιο-Τα ναρκωτικά στην "κορυφή" των παραβάσεων -
10 Ιουλιου 2026, 11:40Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
10 Ιουλιου 2026, 07:00Βασιλειές Ηρακλείου: «Αφήνουν το νερό κάθε πέντε με έξι μέρες και στεγνώνουν οι δεξαμενές μας»! -
10 Ιουλιου 2026, 07:15Νίκος Μαρκοβίτης: Οι Τούρκοι περιμένουν να κρατήσει ο Τραμπ τις υποσχέσεις του! (podcast) -
10 Ιουλιου 2026, 16:21Ηράκλειο: Δεν είναι έξυπνες κάμερες για τροχονομικές παραβάσεις αλλά αισθητήρες κίνησης και διαχείρισης κυκλοφορίας
