Το θέμα του μεταφορικού ισοδύναμου στον Γ. Πλακιωτάκη από τους αγρότες της Ιεράπετρας
Το θέμα του μεταφορικού ισοδύναμου θέτει με επιστολή του προς τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας.
Στην επιστολή αναφέρει αναλυτικά:
"Σας στέλνουμε αυτή την επιστολή για να σας αναδείξουμε τα ζητήματα που έχουν προκύψει από την μη καταβολή της ενίσχυσης για το Μέτρο Μεταφορικό Ισοδύναμο στην Κρήτη.
Το Μεταφορικό Ισοδύναμο άρχισε να εφαρμόζεται στην Κρήτη για πρώτη φορά το πρώτο εξάμηνο 2020 όπου και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, παρ’όλες τις δυσκολίες που είχε ως νέο εγχείρημα στην Κρήτη.
Ακολούθησε η νέα περίοδος (Β εξάμηνο 2020) υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης όπου σύμφωνα με την πληροφόρηση μας δεν υπήρξαν ιδιαίτερα ζητήματα στην ολοκλήρωση τους.
Παρόλα αυτά όμως έως και σήμερα δεν έχει γίνει η καταβολή του χρηματικού ποσού στις επιχειρήσεις (αγροτικές/εμπορικές) που το δικαιούται και αυτό έχει δημιουργήσει μια αρνητική αλληλεπίδραση σε όλο τον αγροτικό/εμπορικό κόσμο της Κρήτης.
Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα για τον λόγο καθυστέρησης ολοκλήρωσης αυτού του Μέτρου για το Β εξάμηνο 2020 καθώς και το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των δικαιούχων.
Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση σας"
-
17 Απριλιου 2026, 10:45Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
18 Απριλιου 2026, 08:49Πένθος για τον δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του -
19 Απριλιου 2026, 07:00Π.Σαϊνατούδης: «Το Οικονομικό Κραχ το ζούμε περισσότερο από ποτέ. Ώρα να δράσουμε με συλλογή σπόρων και αποθήκευση τροφίμων» -
18 Απριλιου 2026, 14:22Χρυσοχοΐδης από Ηράκλειο: Στη Μεσαρά η Ρένα Συμιανάκη – 70 προσλήψεις αστυνομικών και ενίσχυση ελέγχων (βίντεο + φωτος) -
18 Απριλιου 2026, 07:40Προβληματίζουν τον ΠΟΥ οι ιοί της γρίπης των πτηνών και η μετάδοση τους στον άνθρωπο -
17 Απριλιου 2026, 09:54Στο Ηράκλειο τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το προσυνέδριο της ΝΔ
