Τα απορρίμματα δεν μαζεύονται με εισαγγελικά έγγραφα - Η κρισιμότητα της κατάστασης απαιτεί συνεργασία των θεσμών
αγαπημένα σου στη Google
Διαβάζω ότι η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης ζήτησε με σχετικό έγγραφο, την παρέμβαση από την Εισαγγελία Ηρακλείου, για την αφθονία των απορριμμάτων στους δρόμους και τις πλατείες του Ηρακλείου, στο πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη.
Αλλά αγαπητή Περιφέρεια τώρα ξυπνήσατε; Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, γιατί αδιαφορήσατε; Εξάλλου τα απορρίμματα δεν μαζεύονται με εισαγγελικά έγγραφα αλλά με ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, κατάλληλο προσωπικό, μηχανήματα και άλλα μέσα.
Κε Περιφερειάρχη, σηκωθείτε λοιπόν από την πολυζεσταμένη πολυθρόνα σας και επισκεφθείτε το Δήμαρχο Ηρακλείου.
Στους Θεσμούς, που πληρώνει ο λαός, δεν απαγορεύεται η αλληλοβοήθεια και η αλληλεγγύη. Συζητήστε το πρόβλημα και δώστε λύση από κοινού μέχρι να αποκατασταθεί η ομαλότητα στην αποκομιδή, από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου.
Η παλαιά ιστορική συνήθεια «ΆΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ» ας περάσει σε δεύτερη μοίρα. Δώστε προτεραιότητα στις βασικές ανάγκες: Νερό, δρόμοι, διαγραμμίσεις, καθαριότητα, λακούβες κτλ.
Ας σταματήσει η «πασαρέλα» των κυρίων και κυρίων, Δημοτικών και περιφερειακών Συμβούλων στα κοινωνικά δίκτυα και ας στρωθούν σε σοβαρή δουλειά.
Με εκτίμηση,
Νίκος Ζερβάκης, Οδοντίατρος, Πρώην Αντιδήμαρχος Ηρακλείου
*Σημείωση: Οι απόψεις των αρθρογράφων αποτελούν προσωπικές θέσεις και δεν αποτελούν τυχόν θέσεις του newshub.gr
-
15 Ιουλιου 2026, 15:12Από την Ελεύθερνα Ρεθύμνου η 24χρονη Αναστασία που έφυγε τόσο άδικα στον Πειραιά -
16 Ιουλιου 2026, 09:30Η ανάπτυξη της "αρπαχτής" γύρω από το νέο αεροδρόμιο του Καστελίου-Κανένας σχεδιασμός -
15 Ιουλιου 2026, 13:44«Έφυγε μια σπουδαία φίλη, μια σπουδαία κυρία» έγραψε ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποχαιρετώντας την Μάρω Κοντού -
15 Ιουλιου 2026, 10:30Βαγγέλης-Μπασάρ Μούσσα: Η επιρροή της Τουρκίας στη Συρία είναι εκτεταμένη και μη αναστρέψιμη! (podcast) -
15 Ιουλιου 2026, 13:54Ηράκλειο: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στο Μελιδοχώρι – Μήνυμα από το 112, σηκώθηκε και ελικόπτερο (φωτογραφία+ βίντεο) -
16 Ιουλιου 2026, 07:15Γιώργος Βουλγαράκης: Πώς Μητσοτάκης, Τσίπρας και Σαμαράς γίνονται οι πρωταγωνιστές των εκλογών! (podcast)
