ΑΕΚ: Επισημοποίησε τη μεταγραφή του Κάλενς
αγαπημένα σου στη Google
«Κιτρινόμαυρος» έως το 2026 με κάθε επισημότητα ο Αλεξάντερ Κάλενς.
Η ΑΕΚ βρισκόταν πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με την Τζιρόνα για την κανονική μεταγραφή του Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ένωση.
Η Ένωση γνωστοποίησε ότι έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Τζιρόνα για την απόκτηση του Περουβιανού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως και το 2026.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Τζιρόνα για την αγορά των δικαιωμάτων του Αλεξάντερ Κάλενς. Ο διεθνής Περουβιανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026.
Ο Αλεξάντερ Κάλενς ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2023 ως δανεικός από την ισπανική ομάδα και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 25 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, πετυχαίνοντας δύο γκολ».
Πηγή: gazzetta.gr
-
11 Αυγουστου 2026, 07:00Κρήτη: Ερωτήματα μετά τους ελέγχους στους κτηνοτρόφους στα Ζωνιανά για την αποτελεσματικότητα τους -
11 Αυγουστου 2026, 23:12Σε πύραυλο της Space X οφείλεται το έντονο λευκό σύννεφο που φώτισε το βράδυ της Τρίτης τον ουρανό -
11 Αυγουστου 2026, 21:26Φωτεινό αντικείμενο «άναψε φωτιές» στο διαδίκτυο -
11 Αυγουστου 2026, 23:05Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 3 εκατ. ευρώ -
11 Αυγουστου 2026, 15:00«Μπλόκο» Παρασύρη και Χνάρη στην αμφισβήτηση ιδιοκτησιών λόγω δασικών εκτάσεων στην Κρήτη -
12 Αυγουστου 2026, 18:11Τι είναι η ολική έκλειψη ηλίου, πόση θα είναι η διάρκειά της -Όσα δεν ξέρουμε για το φαινόμενο
