Χωρίς Γιούρτσεβεν και Όσμαν απέναντι στην Παρτίζαν ο Παναθηναϊκός
αγαπημένα σου στη Google
Χωρίς τους δύο Τούρκους διεθνείς προετοιμάζονται οι “πράσινοι” για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Παρτίζαν για την 13η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Παναθηναϊκός (8-4) υποδέχεται την Παρτίζαν (4-8) στο «Telekom Center Athens» (25/11, 21:30 ΕΡΑ ΣΠΟΡ) με στόχο μία ακόμα νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη 4αδα της βαθμολογίας.
Ωστόσο τα νέα για τον Έργκιν Άταμαν δεν είναι και τα καλύτερα για τον Τσέντι Όσμαν και τον Ομέρ Γιούρτσεβεν, αφού αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και δεν θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους απέναντι στους “ασπρόμαυρους” του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Την ίδια ώρα, ο Βασίλης Τολιόπουλος προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα και ξεπέρασε το πρόβλημα που τον άφησε εκτός και θα είναι στη διάθεση του Τούρκου προπονητή.
Πηγή: ertsports.gr
-
09 Σεπτεμβριου 2026, 11:15Νέα κρίση προ των πυλών στη σχέση Κρητικής Εκκλησίας-Πατριαρχείου εξαιτίας των Σταυροπηγιακών Μονών -
07 Σεπτεμβριου 2026, 19:50Κομμωτής με παρουσία στην τηλεόραση έκλεψε γυαλιά ηλίου και φυλαχτό από μαγαζί στη Μύκονο -
07 Σεπτεμβριου 2026, 17:52Ν. Ταχιάος: «Μέχρι τέλος του χρόνου η δημοπράτηση του Φράγματος Πλατύ Ποταμού» -
07 Σεπτεμβριου 2026, 21:30Πλήθος κόσμου στην Καρκαδιώτισσα στην τιμιτική βραδιά για το Μιχάλη Σταυρακάκη-Νιδιώτη -
09 Σεπτεμβριου 2026, 09:11Γονείς 4ου και 50ού Δημοτικού Ηρακλείου: «Μα γιατί δεν ανοίγουν τα παράθυρα;» -
08 Σεπτεμβριου 2026, 07:45Θεόδωρος Τσίκας: Ξεθάρρεψε επί Τραμπ η Ακροδεξιά στην Ευρώπη! Οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, η ΔΕΘ και ποια η δυναμική των κομμάτων (podcast)
