Αθλητικά
Δύο γκολ σε πέντε λεπτά ο Τζόλης και προσπέρασε στη βαθμολογία τον Καρέτσα

Ελληνική «μονομαχία» επί βελγικού εδάφους. Ο τίτλος στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης, θα κριθεί ανάμεσα σε Χρήστο Τζόλη και Κωνσταντίνο Καρέτσα. Με τον πρώτο να βγαίνει νικητής καθώς η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε 5-0 στην έδρα της Γάνδης, ενώ η Γκενκ του 17χρονου ηττήθηκε στο «σπίτι» της απ’ την Σεντ Ζιλουάζ με 2-1.
Έτσι, η Μπριζ προσπέρασε στη βαθμολογία φτάνοντας τους 42 βαθμούς, με την Γκενκ να μένει στους 40 όσους έχει πλέον και η Σεντ Ζιλουάζ.
Η Κυριακή του Πάσχα, πάντως, άνηκε στον Τζόλη. Πέρα απ’ τη βαθμολογία που χαμογέλασε, πέτυχε και τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του στην εύκολη νίκη με 5-0. Άνοιξε το σκορ στο 9’ και με πέναλτι στους 14’ έκανε το 2-0 στην Γάνδη, με το υπόλοιπο ματς να γίνεται εύκολο.
Κάντε μας follow:
-
14 Μαΐου 2025, 01:54Μεταμεσονύχτιος - πολύ ισχυρός - σεισμός ταρακούνησε την Κρήτη (Φωτο + Βίντεο)
-
15 Μαΐου 2025, 11:00Παιγνίδια εξουσίας με φόντο την «κατάκτηση» της Μητρόπολης Χανίων
-
14 Μαΐου 2025, 09:50Το μνημόσυνο του Μητροπολίτη Χανίων Δαμασκηνού και η κρίσιμη εβδομάδα της απόφασης για το διάδοχο του
-
14 Μαΐου 2025, 16:39Κρήτη: Τραγωδία σε γαμήλιο γλέντι - Νεκρός 56χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών
-
14 Μαΐου 2025, 20:14Γιώργος Στειακάκης: «Ένα τσιγάρο να πετάξει κάποιος, θα γίνει στη Φοινικιά το «έλα να δεις» - Έχουνε αφήσει ακαθάριστους τους δρόμους»
-
14 Μαΐου 2025, 09:40Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης!