Δύσκολες νίκες για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
αγαπημένα σου στη Google
Με νίκες προχωρήσαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη στο σημαντικό τουρνουά τένις που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Μαϊάμι.
Ο Τσιτσιπάς απέκλεισε με 6-3, 3-6, 6-1 τον έμπειρο Ιάπωνα Κέι Νισικόρι (πρώην νούμερο 3 στον κόσμο) έπειτα από μάχη δύο ωρών. Ο Έλληνας τενίστας που είναι νούμερο 2 στο ταμπλό του τουρνουά καλείται τα ξημερώματα της Τετάρτης να υπερβεί το εμπίδιο του Ιταλού Λορέντζο Σόνεγκο για την πρόκριση στα προημιτελικά.
Η Σάκκαρη νίκησε την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα (νούμερο 33 στον κόσμο), μετά από έναν συναρπαστικό παιχνίδι που διήρκεσε 2,5 ώρες, με 6-4, 2-6, 7-6. Αξίζει να αναφερθεί πως η Σάκκαρη "έσβησε" έξι ματς πόιντ της αντιπαλού της στο τρίτο σετ. Επόμενος αντίπαλος την Τετάρτη η Γιαπωνέζα Νούμερο 2 στον κόσμο Ναόμι Οσάκα.
-
10 Ιουνιου 2026, 15:50Θλίψη στον ορειβατικό κόσμο της Κρήτης για την απώλεια του Μανόλη Δακανάλη -
10 Ιουνιου 2026, 18:40Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Έρχεται «δεύτερη ευκαιρία» για 30.000 χωρίς νέα αίτηση -
10 Ιουνιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
10 Ιουνιου 2026, 07:00Σταύρος Γαβαλάς: «Στον αυτόματο πιλότο» φέτος η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων και αυτός… «δεν λειτουργεί»! -
11 Ιουνιου 2026, 08:36Ηράκλειο: Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα οι τρεις συλληφθέντες για τον θάνατο του κοινοτάρχη Αλέξανδρου Δασκαλάκη -
10 Ιουνιου 2026, 16:42Ο ΟΦΗ ξεκινά το ταξίδι στην Ευρώπη: H επίσκεψη στο Παγκρήτιο, η παρουσίαση της UEFA και η άδεια της ΕΠΟ
