Ιγκόρ Τούντορ και Τότεναμ πήραν «διαζύγιο» μετά από έξι εβδομάδες συνεργασίας
αγαπημένα σου στη Google
Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται και επίσημα η Τότεναμ, αφού από το μεσημέρι της Κυριακής (29.03.2026) ολοκληρώθηκε πρόωρα η συνεργασία της με τον Ιγκόρ Τούντορ.
Ένα “διαζύγιο” που δεν αποτελεί έκπληξη, λόγω της πορείας της ομάδας στην Premier League. Τότεναμ και Ιγκόρ Τούντορ, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην από κοινού λύση της συνεργασίας τους μόλις έξι εβδομάδες μετά την έναρξη της συνεργασίας τους.
Ο Κροάτης προπονητής αντικατέστησε τον τόμας Φρανκ, με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ πρόλαβε να βρεθεί στον πάγκο της Τότεναμ σε επτά παιχνίδια, καταγράφοντας μόλις μία νίκη, πέντε ήττες και μία ισοπαλία με απολογισμό τερμάτων 9-20!
Μετά από 31 αγωνιστικές στην Premier League, η Τότεναμ βρίσκεται στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού!
-
02 Ιουνιου 2026, 11:25Η αμιβανταμάμπη εξαφάνισε πλήρως καρκινικούς όγκους σε ασθενείς- «Πρωτοφανή αποτελέσματα» λένε οι ειδικοί -
02 Ιουνιου 2026, 13:45Ηράκλειο: Ο Αντώνης Σαμαράς ανοίγει τον κύκλο εκδηλώσεων του «ΝΟΗΜΑ - ΚΡΗΤΗ» -
02 Ιουνιου 2026, 15:18Ηράκλειο: Νέα παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε δημοτικό πάρκινγκ – Ξήλωσαν κολωνάκια και ανήρτησαν βίντεο -
02 Ιουνιου 2026, 07:15Φαίδων Καραϊωσηφίδης: Νέα μεταγωγικά για την ΠΑ - «Παράθυρο» για ιπτάμενα τάνκερ; (podcast) -
03 Ιουνιου 2026, 10:26Ηλίας Λυγερός: Μεγάλη πρόκληση για το «Το Νόημα - Κρήτη» η συμμετοχή των νέων (podcast) -
02 Ιουνιου 2026, 10:45Πάνος Σόμπολος: Δεν ήμουν ποτέ κομματόσκυλο!… (podcast)
