«Καίγεται» για στόπερ και εξτρέμ η ΑΕΚ
αγαπημένα σου στη Google
Δύο είναι τα κενά που θέλει να καλύψει επειγόντως η ΑΕΚ. Στα στόπερ και στα εξτρέμ.
Με το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία να πλησιάζει (27 Ιουνίου), οι «κιτρινόμαυροι» σκανάρουν την αγορά για την απόκτηση τόσο κεντρικού αμυντικού, όσο και ακραίου επιθετικού.
Μετά και την αποχώρηση του Γιώργου Τζαβέλλα, θεωρείται επιβεβλημένη η απόκτηση στόπερ, καθώς η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έμεινε με τους Μήτογλου, Μουκουντί και Βίντα.
Από εκεί και πέρα, μεγάλο είναι το πρόβλημα και στα εξτρέμ, καθώς ο σοβαρός τραυματισμός του Πάολο Φερνάντες δημιουργεί νέα δεδομένα. Με τον Νόρντιν Αμραμπατ στην πόρτα της εξόδου και τον Ισπανό στα πιτς, η ΑΕΚ έχει μονάχα τους Ελίασον και Γκατσίνοβιτς για τα άκρα.
Οι άνθρωποι της Ενωσης έχουν προχωρήσει τις επαφές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και στις δυο μεταγραφικές υποθέσεις.
-
11 Αυγουστου 2026, 07:00Κρήτη: Ερωτήματα μετά τους ελέγχους στους κτηνοτρόφους στα Ζωνιανά για την αποτελεσματικότητα τους -
11 Αυγουστου 2026, 23:12Σε πύραυλο της Space X οφείλεται το έντονο λευκό σύννεφο που φώτισε το βράδυ της Τρίτης τον ουρανό -
11 Αυγουστου 2026, 21:26Φωτεινό αντικείμενο «άναψε φωτιές» στο διαδίκτυο -
11 Αυγουστου 2026, 23:05Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 3 εκατ. ευρώ -
11 Αυγουστου 2026, 15:00«Μπλόκο» Παρασύρη και Χνάρη στην αμφισβήτηση ιδιοκτησιών λόγω δασικών εκτάσεων στην Κρήτη -
12 Αυγουστου 2026, 18:11Τι είναι η ολική έκλειψη ηλίου, πόση θα είναι η διάρκειά της -Όσα δεν ξέρουμε για το φαινόμενο
