Μαρία Σάκκαρη-Ζεϊνέπ Σενμέζ 2-0: Νίκη στα προκριματικά του Τόκιο
Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε από τα προκριματικά του Pan Pacific Open στο Τόκιο, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 σετ (7-5, 6-3) κόντρα στη Ζεϊνέπ Σενμέζ και να βρεθεί πιο κοντά στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά.
Παρότι βρήκε πρώτη μπρέικ στο παιχνίδι με την Ζεϊνέπ Σενμέζ, η Μαρία Σάκκαρη (No55 στον κόσμο) χρειάστηκε ένα δεύτερο στο φινάλε του πρώτου σετ, για να φθάσει στο 7-5 και να πάρει προβάδισμα νίκης στο ματς για τα προκριματικά του Pan Pacific Open στο Τόκιο.
Η Τουρκάλα αντίπαλός της αντέδρασε στη συνέχεια και προηγήθηκε με 2-0 στο δεύτερο σετ, αλλά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έδειξε την ποιότητά της και με ένα σερί 6-1, έφθασε σε μία άνετη επικράτηση, για να πάρει το “εισιτήριο” για τον επόμενο -και τελευταίο- προκριματικό γύρο του τουρνουά.
Η Μαρία Σάκκαρη θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν όσο πιο ψηλά μπορεί στην παγκόσμια κατάταξη και για το λόγο αυτό επέλεξε να μπει από τα προκριματικά στο “500άρι” τουρνουά του Τόκιο, ψάχνοντας βαθμούς στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου στο τένις γυναικών.
-
14 Νοεμβριου 2025, 19:35Σπ. Μαρτίκας για τον επιχειρηματία με τις απάτες των 1,3 εκ. ευρώ: Έφαγε 250.000 από τον Παντελή Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε -
15 Νοεμβριου 2025, 08:23Τραγωδία στο Καβούσι: Νεκρός 62χρονος την ώρα που μάζευε ελιές -
16 Νοεμβριου 2025, 08:31Βορίζια: Νέο βίντεο από την έκρηξη στο σπίτι και το ύποπτο λευκό όχημα (βίντεο) -
15 Νοεμβριου 2025, 08:20Κρήτη: Ανοιξιάτικος ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Πότε έρχεται το νέο κύμα βροχοπτώσεων -
15 Νοεμβριου 2025, 10:56Ηράκλειο: Στο πένθος η εκπαιδευτική κοινότητα - Καθηγητής ο 62χρονος που "έφυγε" στο λιόφυτο -
14 Νοεμβριου 2025, 19:05ΟΠΕΚΕΠΕ: 14 προφυλακιστέοι για εγκληματική οργάνωση-Στους 40 οι κατηγορούμενοι
