Ο πρώτος που υπογράφει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Σε ρυθμούς χειμερινής προετοιμασίας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς τη Δευτέρα θα αναχωρήσει για την Κύπρο.
Ωστόσο, η διοίκηση «τρέχει» τις συζητήσεις με τους παίκτες που θέλει να κρατήσει στο ρόστερ, καθώς τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι.
Η προσοχή εστιάζεται στις περιπτώσεις των Σένκεφελντ, Κουρμπέλη, Πέρεθ και Αϊτόρ. Ήδη το τριφύλλι έχει εκφράσει τη θέση του να κρατήσει τους παραπάνω παίκτες και έχουν αρχίσει οι συζητήσεις.
Σε πιο προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές με τον Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα είναι ο πρώτος που θα υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ο 33χρονος μέσος αποτελεί το μυαλό της ενδεκάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και είναι σημαντική η παραμονή του.
Μέσα στον Δεκέμβριο αναμένεται να προχωρήσουν και οι υπόλοιπες υποθέσεις, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μην έχει εκκρεμότητες με την έναρξη του 2023, αλλά άπαντες να είναι συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
ΠΗΓΗ: filathlos.gr
-
29 Ιανουαριου 2023, 11:59Πέθανε γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου
-
29 Ιανουαριου 2023, 15:59Ρέθυμνο: Πώς συνέβη η αιματηρή συμπλοκή του αστυνομικού με νεαρό (Βίντεο)
-
29 Ιανουαριου 2023, 07:10ΠΑΓΝΗ: Η κόντρα συνεχίζεται – Νέες αποφάσεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα
-
30 Ιανουαριου 2023, 12:46Ο Αθ. Παπανικολάου στο newshub.gr για το αεροσκάφος που κατέπεσε - Βρέθηκαν συντρίμμια
-
29 Ιανουαριου 2023, 08:00Ρέθυμνο: Εν ενεργεία αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε νεαρό
-
29 Ιανουαριου 2023, 13:01Η Στατιστική της Αιολικής Ενέργειας στην Ελλάδα για το 2022 - Η εικόνα στην Κρήτη