O Τσιμίκας παραμένει στη Λίβερπουλ για 4 ακόμα χρόνια
αγαπημένα σου στη Google
Ρίχνει… άγκυρα στο λιμάνι του Μέρσεϊσαϊντ ο Κώστας Τσιμίκας! Ο Έλληνας αριστερός μπακ έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, η οποία με τη σειρά της ανανέωσε την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών ως το 2027.
«Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Νιώθω ότι όλες οι θυσίες που έκανα και άλλα πράγματα, η δουλειά που έκανα, όλα αποδίδουν. Αλλά αυτό με κρατά γεμάτο κίνητρο για τα υπόλοιπα. Όπως έχω πει σε πολλές, πάρα πολλές συνεντεύξεις, αυτή η ομάδα έχει πολλά, πολλά πράγματα να πετύχει και ήθελα να γίνω από το πρώτο λεπτό μέρος της», τόνισε ο Τσιμίκας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.
Ο «Greek Scouser» μετακόμισε στη Λίβερπουλ το 2020, όταν και οι «reds» τον αγόρασαν από τον Ολυμπιακό. Έκτοτε, ο Έλληνας αμυντικός έχει γράψει 63 συμμετοχές με 12 ασίστ, ενώ highlight της παρουσίας του στη Λίβερπουλ είναι το πέναλτι στον τελικό του FA Cup απέναντι στην Τσέλσι το 2022, χαρίζοντας το τρόπαιο στην ομάδα.
sport-fm.gr
-
09 Σεπτεμβριου 2026, 11:15Νέα κρίση προ των πυλών στη σχέση Κρητικής Εκκλησίας-Πατριαρχείου εξαιτίας των Σταυροπηγιακών Μονών -
09 Σεπτεμβριου 2026, 17:50ΣΟΚ: Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης από ανακοπή - Eξέπνευσε στο νοσοκομείο «Ελπίς» -
09 Σεπτεμβριου 2026, 23:25Αρνείται κάθε σχέση με το θάνατο Μαζωνάκη, ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού ιατρείου- Καταθέτει η γυναικολόγος σύζυγός του -
09 Σεπτεμβριου 2026, 09:11Γονείς 4ου και 50ού Δημοτικού Ηρακλείου: «Μα γιατί δεν ανοίγουν τα παράθυρα;» -
09 Σεπτεμβριου 2026, 07:15Γιώργος Αϋφαντής: Το Ισραήλ θα χτυπήσει… και στα Κατεχόμενα της Κύπρου, στο εφιαλτικό σενάριο, τυχόν πολεμικής σύγκρουσης Ισραήλ-Τουρκίας (podcast) -
09 Σεπτεμβριου 2026, 10:52ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Εξ Απορρήτων: Η ιστορία της ΕΥΠ (Μέρος 4ο) - Ο Καλεντερίδης στην Τουρκία, ο Οτσαλάν στην Κένυα! (podcast)
