Αθλητικά

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
ΟΦΗ: Συνεχίζει την δουλειά ενόψει Κηφισιάς με τις γνωστές απουσίες
αγαπημένα σου στη Google
Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας (11/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνέχισε ο ΟΦΗ την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης των playouts της Stoiximan Super League.
Το πρόγραμμα των «ομιλητών» περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.
Στο… ιατρικό δελτίο του ΟΦΗ, ο Γιόν Τοράλ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τους Ματέους Μπρεσάν, Χουάν Νέιρα και Ηλία Σημαντηράκη να συνεχίζουν θεραπεία.
Η επόμενη προπόνηση της κρητικής ομάδας έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (12/3), στις 11 το πρωί.
Κάντε μας follow:
-
03 Ιουλιου 2026, 20:46Φοινικούντα: Εντοπίστηκε μεγάλη φυτεία κάνναβης με 1.532 δενδρύλλια -
04 Ιουλιου 2026, 07:15Σταύρος Χριστακόπουλος: Η κόντρα Ανδρουλάκη - Τσίπρα στην κεντροαριστερά, κάνει καλό μόνο στον Μητσοτάκη και την ΝΔ! (podcast) -
05 Ιουλιου 2026, 07:50Αναστάτωση έξω από το αεροδρόμιο Ηρακλείου- Λεωφορείο του ΚΤΕΛ τυλίχθηκε στις φλόγες (Βίντεο) -
04 Ιουλιου 2026, 18:28Φωτιά στη Νέα Καλλικράτεια της Χαλκιδικής: 112 για εκκένωση των περιοχών Αμπελάκια και Κηπούπολη -
05 Ιουλιου 2026, 08:11Θεσσαλονίκη: Καλύτερη η εικόνα μετά την ολονύχτια μάχη με τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο- Κάηκαν εργοστάσια και βιοτεχνίες (φωτο) -
04 Ιουλιου 2026, 15:44Τροχαίο στον ΒΟΑΚ προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος – Ένα άτομο στο νοσοκομείο (Φωτο και βίντεο)
