Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Γαλλία νίκησε τη Σλοβενία και πέρασε στον τελικό
αγαπημένα σου στη Google
Η Γαλλία ήταν η μεγάλη νικήτρια στον ημιτελικό του μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με αντίπαλο τη Σλοβενία (90-89), παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ.
To ματς ήταν συναρπαστικό και καθοριστική ήταν μια τάπα του Νικολά Μπατούμ 2,5 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης. Ο Γάλλος NBAer σταμάτησε τον Πρέπελιτς και απέτρεψε το προσπέρασμα από την πλευρά των Σλοβένων σύμφωνα με το iefimerida.gr.
Στον τελικό η Γαλλία θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ, που κέρδισαν εύκολα την Αυστραλία στον άλλον ημιτελικό.
Εγραψε Ιστορία ο Ντόντσιτς
Παρά την ήττα, ο Λούκα Ντόντσιτς κατάφερε και πάλι να γράψει Ιστορία. Ο νεαρός Σλοβένος είχε 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 18 ασίστ και έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων με triple double. Οι άλλοι δύο ήταν ο Αλεξάντερ Μπέλοφ το 1976 και ο ΛεΜπρον Τζέιμς το 2012.
-
31 Αυγουστου 2026, 07:15Λάζαρος Καμπουρίδης: Η Τουρκία φοβάται στρατιωτικά το Ισραήλ, θα στρέψει την ένταση εναντίον της Ελλάδος! (podcast) -
31 Αυγουστου 2026, 13:18Ανώγεια: Θλίψη για την απώλεια της διευθύντριας του ΑΚΟΜΜ Εύης Βρέντζου σε ηλικία 58 ετών -
31 Αυγουστου 2026, 18:00Κρήτη: Στη ΜΕΘ παραμένει η 63 χρονη που έχει προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου -
31 Αυγουστου 2026, 13:15Ιός του Δυτικού Νείλου: Στο κόκκινο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου -
01 Σεπτεμβριου 2026, 07:00«Φουσκιές» Μοχού: Ένας νέος δανειοθάλαμος δίπλα στην τουριστική ζώνη- Προς συζήτηση ένα θέμα που γεννά ερωτήματα -
01 Σεπτεμβριου 2026, 01:33Ηράκλειο: Γαλάνη και Τσαλιγοπούλου αφιέρωσαν τη συναυλία στο Μανώλη Λιδάκη (Βιντεο)
