Ολυμπιακός: Ο «Χόρμινγκα» Γκονσάλες ήταν ο τελευταίος που έφτασε…
αγαπημένα σου στη Google
Ο Αρμάντο «Hormiga» Γκονσάλες ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που εντάχθηκε στην αποστολή της Εθνικής Μεξικού, ενόψει των τεσσάρων φιλικών αναμετρήσεων που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της τρέχουσας διακοπής για τις εθνικές ομάδες.
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έφτασε στο προπονητικό κέντρο, όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία του Μεξικού υπό τις οδηγίες του Ράφα Μάρκες, συμπληρώνοντας έτσι το ρόστερ της «Τρι».
Ο τελευταίος που έφτασε στο Μεξικό
Ο Γκονσάλες ήταν ο τελευταίος διεθνής που εκκρεμούσε να παρουσιαστεί στο προπονητικό κέντρο, καθώς την Τρίτη (22/9) είχαν ήδη ενσωματωθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη και το MLS.
Με την άφιξη του επιθετικού του Ολυμπιακού, ο Ράφα Μάρκες έχει πλέον στη διάθεσή του ολόκληρο το γκρουπ των παικτών που κλήθηκαν για τα τέσσερα παιχνίδια που θα δώσουν οι Μεξικανοί στο διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων.
Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας πραγματοποίησε χθες δύο προπονήσεις. Η πρώτη ήταν ανοιχτή στο κοινό, ενώ στη δεύτερη, που έγινε το απόγευμα, το βάρος δόθηκε στην τακτική και στην αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας.
-
22 Σεπτεμβριου 2026, 10:20Θλίψη στο Ηράκλειο: «Έφυγε» πρόωρα η 14χρονη Ελένη – Σήμερα το «τελευταίο αντίο» -
22 Σεπτεμβριου 2026, 11:46Στο πένθος το 5ο Γυμνάσιο Ηρακλείου για την απώλεια της 14χρονης Ελένης - Συγκλονισμένη η σχολική κοινότητα – «Καλό ταξίδι, αγαπημένη μας» -
22 Σεπτεμβριου 2026, 10:45Μανώλης Πετρακάκης: Πολιτικός μας αντίπαλος δεν είναι το ΠΑΣΟΚ, αλλά η Ν.Δ. και ο Μητσοτάκης! (podcast) -
23 Σεπτεμβριου 2026, 07:34«Κλειδώνουμε» τα νησιά με νέους Patriot - Έρχεται ενίσχυση της αποτρεπτικής δύναμης στα νησιά -
23 Σεπτεμβριου 2026, 08:00Από το Brain Drain στο Brain Network -
22 Σεπτεμβριου 2026, 11:25Ηράκλειο: Στο μικροσκόπιο συνταξιούχος οδοντίατρος για θεραπείες «αντιγήρανσης» και «αποτοξίνωσης»
