Παναθηναϊκός: Μαζεύει τα «κομμάτια» του και αρχίζει τα ελληνικά πλέι οφ – Ο Χέιζ-Ντέιβις απάντησε στους επικριτές του
Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τη EuroLeague και τώρα στρέφει το βλέμμα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου θα υποδεχθεί τη Μύκονο στο Telekom Center Athens (15/5, 19:00, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ) για το Game 1 των πλέι οφ της GBL.
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν καλείται να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από τη Βαλένθια, ενώ οι νησιώτες επιστρέφουν στη δράση μετά από 20 μέρες και είναι έτοιμοι για την παρθενική τους συμμετοχή στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Ο δεύτερος προημιτελικός θα διεξαχθεί στη Μύκονο την Κυριακή (17/5, 15:15) και ο τρίτος -αν χρειαστεί- στην Αθήνα την Πέμπτη 28/5 (20:15).
Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες.
Ο Χέιζ-Ντέιβις απάντησε στους επικριτές του
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε τρίτη συνεχόμενη ήττα από τη Βαλένθια, αυτή τη φορά στη Roig Arena με 81-64, και με σκορ 3-2 αποκλείστηκε από τη συνέχεια της EuroLeague ένα βήμα πριν το Final Four της Αθήνας.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις αναφέρθηκε στα μηνύματα και στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει, μετά από τον αποκλεισμό των πράσινων από τη EuroLeague, μέσω ενός ποσταρίσματος στα social media.
Μάλιστα, ο 31χρονος φόργουορντ πόσταρε φωτογραφίες με εκείνον και τους συμπαίκτες του, ενώ στην τελευταία φωτογραφία της ανάρτησής του βρίσκεται ο ιδιοκτήτης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Αναλυτικά όσα έγραψε στην ανάρτησή του:
“Ενήλικες χάνουν την ψυχραιμία τους για ένα παιδικό παιχνίδι. Καλό θα ήταν κάποιοι να προσέχουν τι λένε στα social media, γιατί εδώ μέσα με έχουν αποκαλέσει με τα πάντα, εκτός από το όνομα που μου έδωσε η μητέρα μου.
Αυτό το άθλημα χαρίζει τις πιο φωτεινές στιγμές, αλλά φέρνει και τις πιο σκοτεινές καταιγίδες, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με τους “οπαδούς του καλού καιρού” που καλούμαστε να διαχειριστούμε.
Τώρα όλοι νομίζουν πως είναι ο Ντέιβ Τσάπελ και ότι το τελευταίο γέλιο είναι αυτό που μετράει, όμως δεν είναι έτσι.
Να θυμάστε μόνο πως όλα επιστρέφουν και η μέρα μας θα έρθει ξανά.
Βλέπω πολύ τοξική συμπεριφορά, αλλά θυμηθείτε ότι κάθε σκύλος έχει τη μέρα του”.
-
13 Μαΐου 2026, 19:07Λεβαδειακός – ΟΦΗ 3-2: Ο Λεβαδειακός έβαλε τρία γκολ στις καθυστερήσεις -
14 Μαΐου 2026, 07:15Ανδρέας Λιούμπας: Οι στρατηγικές της Κίνας (Μέρος 6ο) - Η Κίνα έχει το πάνω χέρι στη συνάντηση Τραμπ-Σι! (podcast) -
14 Μαΐου 2026, 10:29Kώστας Λουκόπουλος: Να πάψουμε να δρούμε κατατονικά έναντι της Τουρκίας! Η Τουρκία θέλει την Ελλάδα περιορισμένης ευθύνης! (podcast) -
14 Μαΐου 2026, 07:06"Είναι ανθρωποφαγία" - Η μητέρα του αδικοχαμένου Ν. Τζανόπουλου για τα βίντεο της εκτέλεσης του Νικήτα -
13 Μαΐου 2026, 17:37Ρεθυμνο: Πρωτοφανής ανταπόκριση με νέο ρεκόρ συμμετοχών στον 16ο Γύρο της πόλης -
13 Μαΐου 2026, 15:06Ηράκλειο: Αγκαλιές και συγκίνηση για τους μαθητές της 3ης Λυκείου στο 1ο ΕΠΑΛ (Φωτο)
