Αθλητικά
ΠΑΟ: Ο Ερυθρός Αστέρας αρνήθηκε την πρόταση των «πρασίνων» για τον Ίβανιτς
O Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποκτήσει έναν επιτελικό μέσο πρώτης γραμμής και σύμφωνα με την Mozzartsport oι «πράσινοι» έκαναν πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Μίρκο Ίβανιτς, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του συλλόγου.
Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως οι «κόκκινοι» απέρριψαν πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ και απαιτούν 4 εκατομμύρια, όσο είναι και η σχετική ρήτρα αποδέσμευσης.
O 30χρονος διεθνής άσος από το Μαυροβούνιο σε 175 εμφανίσεις, έχει σκοράρει 55 γκολ και έχει μοιράσει 43 ασίστ στον Αστέρα ενώ με την Μπάτε Μπορίσοφ, σε 126 παιχνίδια είχε 33 γκολ και 23 ασίστ.
Κάντε μας follow:
-
30 Απριλιου 2026, 11:07Θανατηφόρο τροχαίο - Μεσαρά: Το απόγευμα το τελευταίο «αντίο» στη 12χρονη Αγλαΐα – Πενθούν οι συμμαθητές της, ακυρώνονται εκδηλώσεις -
30 Απριλιου 2026, 09:25Στο πένθος η Μεσαρά: Δεν τα κατάφερε η 12χρονη που τραυματίστηκε στο τροχαίο - Υπέκυψε τα ξημερώματα στο ΠΑΓΝΗ -
29 Απριλιου 2026, 21:50Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ η 12χρονη μετά το τροχαίο στη Μεσαρά -
01 Μαΐου 2026, 07:06Ηράκλειο: Έπαιξε στοίχημα να πάρει κύπελλο ο ΟΦΗ και έταξε τα κέρδη στη Μονή Κουδουμά! (Φωτο) -
29 Απριλιου 2026, 19:30Αλέξης Τσίπρας από Ηράκλειο: Έπρεπε να πάρει κύπελλο ο ΟΦΗ για να επιστρέψω στην Κρήτη -
30 Απριλιου 2026, 08:10Μάρκος Τρούλης: Στο Ιράν είμαστε στο σημείο μηδέν! Σε καθοδικό σπιράλ, το οικονομικό σοκ πλησιάζει! (podcast)
