Ρέθυμνο: Έσβησε το χαμόγελο του 21χρονου Άγγελου-Συνελήφθη ο οδηγός του ταξί που συγκρούσθηκε με τη μηχανή του άτυχου νέου
αγαπημένα σου στη Google
Θλίψη στο Ρέθυμνο για το θάνατο του 21χρονου Άγγελου χθες το βράδυ σε τροχαίο στο ύψος του Αδελιανού Κάμπου.
Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Αδελιανό κάμπο, στο Ρέθυμνο.
Κάτω από συνθήκες που εξετάζει η Τροχαία είχαμε μετωπική σύγκρουση της μηχανής που οδηγούσε ο άτυχος νέος με το ταξί του 61χρονου που κινούνταν στην παλιά εθνική οδο με κατεύθυνση προς Ρεθυμνο.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 21χρονος, αν και φορούσε κράνος, τραυματίστηκε θανάσιμα.
Η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη του 61χρονου που οδηγούσε το ταξί και αναμένεται να τον οδηγήσει στη Δικαιοσύνη.
Ο 21χρονος Άγγελος Περιστέρης, με καταγωγή από την Αθήνα, όπως αναφέρει το Goodnet.gr, είχε έρθει στο Ρέθυμνο σε ηλικία μόλις 14 ετών.
Εκεί μεγάλωσε, δημιούργησε φιλίες και δεσμούς και κυρίως ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με την κρητική παράδοση και τον παραδοσιακό χορό.
Ήταν πρωτοχορευτής στο λαογραφικό σύλλογος "Χοροκρητες" και παράλληλα ασχολούνταν ενεργά με τη διδασκαλία παραδοσιακών χορών, μεταδίδοντας την αγάπη του για την παράδοση και στα μικρότερα παιδιά.
Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα παιδί ιδιαίτερα δοτικό, κοινωνικό και χαμογελαστό νέο, με θετική διάθεση και πρόθυμο να βοηθήσει τους ανθρώπους γύρω του.
Η παρουσία του στις δράσεις και στις εκδηλώσεις του συλλόγου ήταν έντονη και, όπως λένε άνθρωποι που βρέθηκαν δίπλα του, ήταν από εκείνους τους νέους που συμμετείχαν με ενθουσιασμό και έδιναν ζωή σε κάθε δραστηριότητα.
Οι τελευταίες ώρες πριν από την τραγωδία
Ο Άγγελος ήταν ένα παιδί που εργαζόταν και προσπαθούσε καθημερινά να σταθεί στα πόδια του. Εκτός από την κύρια εργασία του, εργαζόταν και με ημιαπασχόληση και σε δεύτερη απογευματινή εργασία.
Το μοιραίο βράδυ της Τετάρτης είχε μόλις ολοκληρώσει την εργασία του και επέστρεφε στο σπίτι του, όταν η διαδρομή του στον Αδελιανό Κάμπο έμελλε να είναι η τελευταία.
Λίγη ώρα αργότερα, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί που κινούνταν στην παλιά εθνική οδό με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο.
-
20 Οκτωβριου 2026, 07:05Απονομή Δικαιοσύνης στο Ηράκλειο: Τα προβλήματα, οι καθυστερήσεις και οι προοπτικές-Ο Πρωτοδίκης Αργύρης Κατσαμάνης στο Newshub.gr (Μέρος Α) -
20 Οκτωβριου 2026, 07:00Κρήτη: Ερχονται ως το τέλος του έτους πληρωμές των ΟΕΦ για τους Συνεταιρισμούς και τις Ομάδες παραγωγών -
20 Οκτωβριου 2026, 09:15Κωνσταντίνος Χολέβας: Παύλος Μελάς - Ένα παλληκάρι με ιδανικά! (podcast) -
20 Οκτωβριου 2026, 07:11Μεγάλη απεργία την Τετάρτη: Κλείνουν τα σχολεία - Εκπαιδευτικοί, μαθητές και φοιτητές στους δρόμους -
20 Οκτωβριου 2026, 13:11Οροπέδιο Λασιθίου: Αρνήθηκαν να υποβάλλουν δηλώσεις στον ΕΛΓΑ και διεκδικούν οριζόντιες αποζημιώσεις μέσα από τεχνητή λύση! -
20 Οκτωβριου 2026, 08:36Συνταξιούχοι: Έρχεται «τριπλή πληρωμή» – Ποιους αφορά
