Αθλητικά

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στην Γκέντζου για το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες
αγαπημένα σου στη Google
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την Χριστίνα Γκέντζου για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Τάε Κβον Ντο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι (διαβάστε εδώ).
Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο «Χ» ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε:
«Καλή αρχή και στους Παραολυμπιακούς με την πρώτη μας διάκριση! Η Χριστίνα Γκέντζου με τις επιδόσεις της στο Τάε Κβον Ντο έγραψε ιστορία, φέρνοντας στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο. Χίλια μπράβο!».
Καλή αρχή και στους Παραολυμπιακούς με την πρώτη μας διάκριση! Η Χριστίνα Γκέντζου με τις επιδόσεις της στο Τάε Κβον Ντο έγραψε ιστορία, φέρνοντας στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο. Χίλια μπράβο!
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) August 31, 2024
Κάντε μας follow:
-
01 Αυγουστου 2026, 20:45Φίδι δύο μέτρων εισέβαλε σε αποθήκη κατοικίας στην Εύβοια -
01 Αυγουστου 2026, 23:09Στη Μαλακάσα οι μετανάστες που εντοπίστηκαν νότια της Κρήτης -
01 Αυγουστου 2026, 07:20Έκκληση βοήθειας για την μόλις 19 μηνών μικρή Αλεξία με κακοήθη όγκο 4ου βαθμού -
02 Αυγουστου 2026, 16:18ΣτΕ: Παραγράφηκε πρόστιμο 377.378 ευρώ μετά από διαδοχικές επανεκδόσεις -
01 Αυγουστου 2026, 09:20Φονική φωτιά στο Ρέθυμνο: Κακουργηματική δίωξη στον υπεύθυνο λειτουργίας δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ που απολογείται σήμερα -
01 Αυγουστου 2026, 12:25Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στο νότιο Ρέθυμνο: Παραμένει ο κίνδυνος για αναζωπυρώσεις, ρίψεις νερού και από αέρος-αμέτρητες καταστροφές (Live)
