Τα συγχαρητήρια του Λ. Αυγενάκη προς τον ασημένιο Κακουλάκη Βασίλη

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση του Βουλευτή Λ.Αυγενάκη προς τον ασημένιο Κακουλάκη Βασίλη, για τη διάκρισή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μαραθώνιας – Μεγάλων Αποστάσεων (OWS) 2024 στο Αλγκέρο της Σαρδηνίας
Με αφορμή τη διάκριση του αθλητή Κακουλάκη Βασίλη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μαραθώνιας – Μεγάλων Αποστάσεων (OWS) 2024 στο Αλγκέρο της Σαρδηνίας, ο Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο twitter.
«Η είδηση της κατάκτησης ενός ακόμα μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μαραθώνιας – Μεγάλων Αποστάσεων (OWS) 2024 στο Αλγκέρο της Σαρδηνίας, του νεαρού συντοπίτη μας, κολυμβητή του Ωρίωνα Κακουλάκη Βασίλη, μας κάνει διπλά χαρούμενους και υπερήφανους.
Πολλά μπράβο στον Βασίλη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο αγώνισμα 3χλμ Knockout sprint. Με την επιτυχία του αυτή επιβεβαιώνεται, για ακόμα μια φορά, η ποιότητα και η αξία του, ως ενός εκ των κορυφαίων κολυμβητών παγκοσμίως. Αποτελώντας παράλληλα σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό της χώρας μας και αποδεικνύοντας πως η νέα γενιά αθλητών πρωταγωνιστεί στις μεγάλες διοργανώσεις.
Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης, στο τμήμα κλασικής κολύμβησης της Αθλητικής Ακαδημίας «Ωρίωνα» Ηρακλείου, στους προπονητές του που υποστηρίζουν και ενισχύουν το αθλητικό του ταλέντο, καθώς και στην οικογένειά του για τη στήριξή της.
Βασίλη, σου εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσεις την ανοδική σου πορεία».
-
02 Οκτωβριου 2025, 15:11Ηράκλειο: Φωτιά στις Μαλάδες – Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ενώ ήχησε το 112 (φωτο)
-
01 Οκτωβριου 2025, 19:15Κακοκαιρία: Στο "κόκκινο" και η Κρήτη: Χαλάζι, ισχυρές καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας - Έκτακτες προειδοποιήσεις και οδηγίες προστασίας
-
30 Σεπτεμβριου 2025, 22:58ΠΑΣΟΚ: «Μήνυμα νίκης από το Ηράκλειο» - Κορυφαία στελέχη και τοπικοί βουλευτές, παρουσίασαν το πρόγραμμα του Κινήματος
-
01 Οκτωβριου 2025, 11:18Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης!
-
02 Οκτωβριου 2025, 18:39Η κακοκαιρία "πιέζει' την Κρήτη - Έρχονται βροχοπτώσεις και δυνατοί άνεμοι- Νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου
-
01 Οκτωβριου 2025, 07:11Φρεγάτες FREMM: Η Ελλάδα αλλάζει τα δεδομένα στη θαλάσσια ισορροπία ισχύος με την Τουρκία