Ελλάδα
Αγαθονήσι: 1 γυναίκα νεκρή και 18 διασωθέντες από το ναυάγιο λέμβου με μετανάστες
Μία νεκρή γυναίκα και 18 διασωθέντες είναι ο απολογισμός του ναυαγίου που σημειώθηκε μετά την ανατροπή λέμβου με μετανάστες, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Αγαθονησίου, το πρωί της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου.
Το Λιμενικό Σώμα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ειδοποιήθηκε στις 8 το πρωί και ξεκίνησε άμεσα η κινητοποίηση. Σύμφωνα με το Λιμενικό, ανασύρθηκε μια γυναίκα νεκρή ενώ περισυνελέχθη μια άλλη γυναίκα ανεβάζοντας τον αριθμό των διασωθέντων σε 18 και οι οποίοι πρόκειται να μεταφερθούν στη Σάμο.
Στις έρευνες διάσωσης επιχειρούν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και παραπλέον πλοίο.
Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι ανατολικοί 4 μποφόρ.
Κάντε μας follow:
-
09 Μαΐου 2026, 14:25Ηράκλειο: Εθελοντές στον ήλιο στη διάρκεια των αγώνων του ΟΗΕ - Επίσημη καταγγελία για... εγκαύματα και αδιαθεσίες (Φωτο) -
10 Μαΐου 2026, 21:21Θρίλερ στο Ηράκλειο: Η περιγραφή του ανήλικου παιδιού «καίει» τον 30χρονο που παρέσυρε με το αυτοκίνητο την 28χρονη μητέρα -
10 Μαΐου 2026, 07:02Πυρκαγιά τα ξημερώματα σε αποθήκη βιοτεχνίας στις Μαλάδες -
09 Μαΐου 2026, 20:05Τίμησαν τη γιορτή του Αγίου Χριστοφόρου στις Μεσαμπελιές-Γεμάτος επίκαιρα νοήματα ο λόγος του Επισκόπου Κνωσού (Φωτο) -
10 Μαΐου 2026, 10:00Η χρησικτησία στην Κρήτη και ο κίνδυνος από νομικό εργαλείο για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες να γίνει εργαλείο υφαρπαγής περιουσιών -
10 Μαΐου 2026, 08:30Ελένη Φτυλάκη: Μητέρα 10 παιδιών, γιαγιά 13 εγγονιών και προγιαγιά 6 δισέγγονων – Μια ζωή αφιερωμένη σε γενιές ολόκληρες (podcast)
