Ελλάδα

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Αιτωλοακαρνανία: 52χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του - Εισέπνευσε υγραέριο
αγαπημένα σου στη Google
Τον 52χρονο εντόπισαν συγγενείς όμως ήταν ήδη αργά.
Ένας 52χρονος άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του σε χωριό του Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, μέσα στο σπίτι του.
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του aixmi-news.gr, ο άνδρας, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έκανε το απονενοημένο διάβημα ανοίγοντας την φιάλη υγραερίου σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, με αποτέλεσμα να υποστεί δηλητηρίαση και να χάσει τη ζωή του.
Τον 52χρονο εντόπισαν συγγενείς λίγο αργότερα και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη αργά. Παράλληλα, εντοπίστηκε και ιδιόχειρο σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους της ενέργειάς του αυτής.
Κάντε μας follow:
-
01 Αυγουστου 2026, 23:09Στη Μαλακάσα οι μετανάστες που εντοπίστηκαν νότια της Κρήτης -
01 Αυγουστου 2026, 07:20Έκκληση βοήθειας για την μόλις 19 μηνών μικρή Αλεξία με κακοήθη όγκο 4ου βαθμού -
01 Αυγουστου 2026, 09:20Φονική φωτιά στο Ρέθυμνο: Κακουργηματική δίωξη στον υπεύθυνο λειτουργίας δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ που απολογείται σήμερα -
01 Αυγουστου 2026, 20:45Φίδι δύο μέτρων εισέβαλε σε αποθήκη κατοικίας στην Εύβοια -
31 Ιουλιου 2026, 23:50Ανεξέλεγκτα τα πύρινα μέτωπα σε Πόρτο Γερμενό και Δομβραίνα - Οι φλόγες απειλούν σπίτια -
01 Αυγουστου 2026, 12:25Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στο νότιο Ρέθυμνο: Παραμένει ο κίνδυνος για αναζωπυρώσεις, ρίψεις νερού και από αέρος-αμέτρητες καταστροφές (Live)
