Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι του σπιτιού του
αγαπημένα σου στη Google
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Αλεξανδρούπολη η είδηση του θανάτου ενός ζευγαριού (ένας 58χρονος και μια 55χρονη) το οποίο εντοπίστηκε νεκρό το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο σπίτι του.
Σύμφωνα με το e-evros.gr, οι δύο άνθρωποι φαίνεται πως είχαν χάσει τη ζωή τους από τη Δευτέρα, χωρίς κανείς να το έχει αντιληφθεί. Οι συγγενείς τους, ανήσυχοι επειδή δεν είχαν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί τους για αρκετές ημέρες, αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι. Αφού χτύπησαν την πόρτα και δεν έλαβαν καμία ανταπόκριση, ενημέρωσαν την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, μπήκαν στο σπίτι και εντόπισαν το ζευγάρι νεκρό στο κρεβάτι. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θάνατο από αναθυμιάσεις βενζινοκίνητης γεννήτριας, την οποία φαίνεται πως χρησιμοποιούσαν για παροχή ρεύματος. Η συσκευή βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο, γεγονός που ενισχύει το ενδεχόμενο οι δύο άνθρωποι να πέθαναν στον ύπνο τους.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα αποσαφηνιστούν μετά τις απαραίτητες εξετάσεις και την ιατροδικαστική έκθεση. Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται.
-
03 Οκτωβριου 2026, 23:45Ηράκλειο: Θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Βλάση-Νεκρός ο οδηγός οχήματος -
03 Οκτωβριου 2026, 07:37Νέα νύχτα αγωνίας στην Κρήτη: 23 απεγκλωβισμοί στα Φέρμα, κινδύνεψαν Γερμανοί τουρίστες – πλημμύρες και μάχη με τα νερά στην Ιεράπετρα (φωτο+ βίντεο) -
04 Οκτωβριου 2026, 10:45Διεθνής Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Δεν πτόησε κανέναν η κακοκαιρία-Χιλιάδες αθλητές τρέχουν υπό βροχή (Φωτο + Βίντεο) -
03 Οκτωβριου 2026, 13:00Πέτρος Νικολάου: «Πόλεμος» για ένα σχολείο στη σκιά του πολέμου στη Γάζα! (podcast) -
04 Οκτωβριου 2026, 07:05Ο Κρητικός Επίσκοπος Ταμισού και Έξαρχος Λιθουανίας στο Newshub.gr: Οι δυσκολίες του ιεραποστολικού έργου σε μια χώρα που γειτνιάζει με τη Ρωσία -
03 Οκτωβριου 2026, 11:00Συνεργασία της ΕΛΣΤΑΤ με τα Πανεπιστήμια της Κρήτης! Η προϊσταμένη της ΕΛΣΤΑΤ νοτίου Ελλάδας, Ανδρομάχη Πιπεράκη στο newshub.gr (podcast)
