Απίστευτο περιστατικό στη Φλώρινα: Πιάστηκαν στα χέρια για τον Τίμιο Σταυρό (Βίντεο)
αγαπημένα σου στη Google
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα στη Φλώρινα κατά τη διάρκεια του καθαγιασμού των υδάτων για τον εορτασμό των Θεοφανείων, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, που βρέθηκε στην πόλη για τους εορτασμούς.
Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσοι βούτηξαν στα παγωμένα νερά του ποταμού Σακουλέβα για την ανάσυρση του Τιμίου Σταυρού εμφανίζονται να σπρώχνονται έντονα καθώς ο καθένας προσπαθεί να κρατήσει τον Σταυρό.
Αφού ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Ειρηναίος έριξε τον Σταυρό στο ποτάμι, οι πιστοί δεν μπορούσαν να… συμφωνήσουν ποιος έπιασε τον Σταυρό και επί αρκετά δευτερόλεπτα σπρώχνονταν και φώναζαν μεταξύ τους.
Ο σταυρός αλλάζει χέρια για λίγα δευτερόλεπτα και τελικά , όλοι φιλούν τον Τίμιο Σταυρό για να πάρουν την ευλογία του.
Δείτε βίντεο:
-
26 Ιουνιου 2026, 09:30Τα παραλειπόμενα της συνάντησης Πολάκη με το Μητροπολίτη Χανίων: Στριμωγμένη η Μητρόπολη-Συνεχίζεται ο έλεγχος στα οικονομικά της -
27 Ιουνιου 2026, 22:12Επίδομα παιδιού 150€: «Κλειδώνουν» οι ημερομηνίες για την έκτακτη ενίσχυση -
27 Ιουνιου 2026, 10:24Τροχαίο ατύχημα στον δρόμο προς Αγία Βαρβάρα – Αυτοκίνητο κατέληξε στο κιγκλίδωμα (φωτογραφίες) -
27 Ιουνιου 2026, 11:11Σοβαρό ατύχημα σε σκοπευτήριο στο Μαλεβίζι – Τραυματίστηκε από εκπυρσοκρότηση όπλου -
26 Ιουνιου 2026, 18:39Πέθανε στις ΗΠΑ 7χρονο παιδί που ζύγιζε... 115 κιλά, για ανθρωποκτονία κατηγορούνται οι γονείς του -
26 Ιουνιου 2026, 11:30Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής!
