Αυτός είναι ο νεκρός από τη μαφιόζικη εκτέλεση στους Θρακομακεδόνες
αγαπημένα σου στη Google
Ο 47χρονος αλβανικής καταγωγής, με ελληνική ταυτότητα, είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στους Θρακομακεδόνες, ενώ το έτερο θύμα, ο 44χρονος πιθανολογείται ότι είναι αδερφός του και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματίας.
Το θύμα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το 2009 είχε συλληφθεί για εκβιασμούς στην ομάδα του "Νταίζη" ή "Καράφλα" ή "Σαμπρέλα", που δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2018 στο Παλαιό Φάληρο.
Οι Αρχές όμως εκτιμούν ότι η δολοφονία, δεν φαίνεται να έχει σχέση με ομάδες μπράβων, καθώς από το 2009, ο 47χρονος δεν έχει απασχολήσει για παρόμοια αδικήματα.
Θρακομακεδόνες εκτέλεση
Πληροφορίες ωστόσο τον θέλουν να έχει ασχοληθεί με τη διακίνηση ναρκωτικών, ενώ φαίνεται ότι από το 2022 ήταν αφανής ιδιοκτήτης κάποιων πρατηρίων υγρών καυσίμων, οπότε ίσως εκεί κρύβεται το κίνητρο των δραστών.
Το χρονικό της αιματηρής ενέδρας
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής στην ΕΛΑΣ, καθώς σημειώθηκε επεισόδιο με πυροβολισμούς στους Θρακομακεδόνες, με τον 47χρονο να χάνει τη ζωή του και τον 44χρονο να τραυματίζεται σοβαρά και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
Το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 13:15 στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Κομοτηνής.
Οι δράστες της ανθρωποκτονίας φαίνεται πως έφτασαν στους Θρακομακεδόνες με ένα αυτοκίνητο Polo που έκλεψαν το πρωί από το κέντρο της Αθήνας. Τα θύματα, που πιθανώς να είναι αδέρφια, άρχισαν να τρέχουν μόλις είδαν τους δράστες, οι οποίοι τους πυροβόλησαν εξ αποστάσεως.
Ο τόπος του εγκλήματος έχει αποκλειστεί από στελέχη της ΕΛΑΣ και την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.
"Είδαμε μαυροφορεμένους, νομίζαμε ότι ήταν βεγγαλικά"
"Καθόμασταν έξω εκείνη την ώρα και είδαμε στο στενό που έγινε το συμβάν άνδρες με μαύρη ενδυμασία. Ακούσαμε πυροβολισμούς και αρχικά νομίζαμε ότι ήταν βεγγαλικά. Μετά είδαμε ένα παλικάρι με μαύρα ρούχα, δεν ξέρω ποιος είναι, που φώναξε "τους σκότωσαν" και καταλάβαμε ότι κάτι έχει γίνει. Μετά από λίγο πήγαμε και είδαμε τα παιδιά πεσμένα κάτω. Δεν είδαμε αυτοκίνητο, μόνο πεζούς" δήλωσε μια γυναίκα που ήταν στο σημείο την ώρα της συμπλοκής.
-
31 Αυγουστου 2026, 07:15Λάζαρος Καμπουρίδης: Η Τουρκία φοβάται στρατιωτικά το Ισραήλ, θα στρέψει την ένταση εναντίον της Ελλάδος! (podcast) -
31 Αυγουστου 2026, 13:18Ανώγεια: Θλίψη για την απώλεια της διευθύντριας του ΑΚΟΜΜ Εύης Βρέντζου σε ηλικία 58 ετών -
31 Αυγουστου 2026, 18:00Κρήτη: Στη ΜΕΘ παραμένει η 63 χρονη που έχει προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου -
31 Αυγουστου 2026, 13:15Ιός του Δυτικού Νείλου: Στο κόκκινο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου -
01 Σεπτεμβριου 2026, 07:00«Φουσκιές» Μοχού: Ένας νέος δανειοθάλαμος δίπλα στην τουριστική ζώνη- Προς συζήτηση ένα θέμα που γεννά ερωτήματα -
01 Σεπτεμβριου 2026, 01:33Ηράκλειο: Γαλάνη και Τσαλιγοπούλου αφιέρωσαν τη συναυλία στο Μανώλη Λιδάκη (Βιντεο)
