Ελεύθερος ο ανήλικος που τραυμάτισε 15χρονη
αγαπημένα σου στη Google
Ελεύθερος, με προφορική εντολή Εισαγγελέα, λόγω ανηλικότητας, αφέθηκε ο 13χρονος χειριστής του τζετ σκι που συγκρούστηκε χθες το απόγευμα με θαλάσσιο καναπέ στη θαλάσσια περιοχή Πλατύς Γιαλός Μυκόνου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό, στο πόδι, μίας 15χρονης αλλοδαπής.
Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση αφέθη ελεύθερος μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης και ο 55χρονος πατέρας του 13χρονου ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Στο θαλάσσιο καναπέ επέβαιναν άλλα τρία άτομα, όλοι ανήλικοι. Οι δύο από αυτούς, υπέστησαν ελαφρείς τραυματισμούς και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών από το νοσοκομείο εξήλθαν. Η 15χρονη υπέστη κάταγμα δεξιάς κνήμης και παρέμεινε για νοσηλεία μέχρι τις βραδινές ώρες χθες, οπότε και εξήλθε.
Το τζετ σκι ανήκε στη θαλαμηγό «ΜΟΚΑ» σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρεναδινών.
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης
