Φρίκη στο Πήλιο: Άντρας με νοητική υστέρηση βρέθηκε χτυπημένος και κλειδωμένος σε μαντρί με κατσίκες (Φωτογραφίες)
Σοκάρει η υπόθεση ΑμεΑ που βρέθηκε χτυπημένος και δεμένος σε μαντρί με κατσίκες, ζητώντας βοήθεια, στο Πήλιο.
Σύμφωνα με το taxydromos.gr πρόκειται για έναν 45χρονο άντρα με νοητική υστέρηση, τις φωνές του οποίου άκουσαν οι γείτονες, στην περιοχή του Μουρεσίου.
Ο 45χρονος ζει στο σπίτι του μαζί με ξάδερφό του, ο οποίος έχει οριστεί συμπαραστάτης του, και ο οποίος φέρεται να γίνεται βίαιος απέναντί του.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από το σπίτι όπου ζουν οι δύο άνδρες ακούστηκαν φωνές και φασαρία, με αποτέλεσμα οι γείτονες να ενημερώσουν τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.
Στο σημείο μετέβη κοινωνική λειτουργός αναζητώντας τον 45χρονο, ενώ ο ξάδελφός του, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε πάει στο καφενείο.
Στο καφενείο όμως κανείς δεν είχε δει τον άντρα.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ ο ξάδερφος του 45χρονου είχε φύγει από το σπίτι, κοινωνική υπηρεσία και γείτονες έσπευσαν να τον αναζητήσουν.
Τον φώναζαν με το όνομά του, στο σπίτι όμως επικρατούσε απόλυτη ησυχία.
Κάποια στιγμή ακούστηκα κραυγές βοήθειας από το σημείο όπου τα δύο ξαδέλφια έχουν μαντρί με κατσίκες.
Όταν κατευθύνθηκαν εκεί αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα: Η πόρτα στο μαντρί δεμένη με σχοινιά με κόμπους που δε λύνονταν, ενώ είχε τοποθετηθεί και τσιμεντόλιθος.
-
21 Απριλιου 2026, 22:00Ηράκλειο: Το απρόοπτο με τη γυναίκα στο αναπηρικό αμαξίδιο και η άμεση αντίδραση τουριστών και οδηγού mini bus -
21 Απριλιου 2026, 20:55Ηράκλειο-Τραγωδία: Γυναίκα εντοπίστηκε απαγχονισμένη -
22 Απριλιου 2026, 10:20Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
22 Απριλιου 2026, 17:49Τραγικό τέλος στην αναζήτηση της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη-εντοπίστηκε νεκρή στο όχημα της -
22 Απριλιου 2026, 21:40Γαύδος: Έντονες αντιδράσεις για τις κατεδαφίσεις πρόχειρων κατασκευών-Πρώτη φορά το νησί είδε ΜΑΤ -
21 Απριλιου 2026, 21:30Δαφνές: Κορυφώνεται η αγωνία για την αγνοούμενη Ελευθερία μετά την αυτοκτονία του πρώην συντρόφου της
