Φθιώτιδα - Πυρκαγιές: Σοκάρει η ομολογία του 14χρονου εμπρηστή
Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένας έφηβος είναι υπεύθυνος για εμπρησμό στον Θεολόγο Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος -που προσήχθη το πρωί της Τετάρτης ως ύποπτος για 9 από τις 13 πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει από τις αρχές του μήνα- ομολόγησε.
Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του μάλιστα, φέρεται να είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς ότι «έβαζα τις φωτιές γιατί μου άρεσε να βλέπω τις φλόγες και τους καπνούς».
Πώς εντοπίστηκε
Οι αρχές εξέτασαν το βιντεοληπτικό υλικό που είχαν στην διάθεση τους και μετά την φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή, οδηγήθηκαν στα ίχνη του 14χρονου ο οποίος έβαζε τις φωτιές με αναπτήρα.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, λόγω του ότι είναι ανήλικος έχουν προσαχθεί και οι γονείς του, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα σύμφωνα με το in.gr.
Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λαμίας προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του.
-
14 Απριλιου 2026, 16:00Ηράκλειο: Καταγγελίες εργαζομένων καθαριότητας για «πειραματισμούς» και σοβαρές ελλείψεις προσωπικού -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
14 Απριλιου 2026, 15:28Καιρός: Αφρικανική σκόνη από σήμερα και στην Κρήτη – Έρχονται λασποβροχές και υψηλές θερμοκρασίες, αναλυτική πρόγνωση -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις
