Φυλακές Δομοκού: Συνελήφθη ο αρχιφύλακας για συνέργεια στη δολοφονία του 43χρονου ισοβίτη
αγαπημένα σου στη Google
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του Έλληνα ισοβίτη στις φυλακές Δομοκού καθώς συνελήφθη -κατόπιν σχετικού εντάλματος του ανακριτή Λαμίας- ο αρχιφύλακας του σωφρονιστικού καταστήματος, με την κατηγορία της συνέργειας σε ανθρωποκτονία. Η σύλληψη έγινε στην Καρδίτσα , σε περιοχή του δήμου Σοφάδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχιφύλακας «κάηκε» τόσο από μαρτυρικές καταθέσεις όσο και από βίντεο κάμερας που βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο, η οποία κατέγραψε τον Βούλγαρο να καλεί το θύμα στο αρχιφυλακείο με το πρόσχημα ότι δήθεν τους θέλει ο αρχιφύλακας.
Σημειώνεται ότι στα ίδια πλάνα, δεν φαίνεται το θύμα να κρατάει ή να κρύβει κάτι.
Κατόπιν αυτών των εξελίξεων και αφού προέκυψαν στοιχεία που τον ενοχοποιούν, το έγκλημα καθίσταται προσχεδιασμένο και όχι αποτέλεσμα αυτοάμυνας, ο αρχιφύλακας θα οδηγηθεί και εκείνος κατηγορούμενος.
Αναφορικά με τον Αλκέτ Ριτζαί υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές και καταθέσεις που άλλοι τον τοποθετούν στον χώρο και άλλοι όχι, ενώ σε βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται να κατευθύνεται προς τα εκεί. Δεν υπάρχει όμως πλάνο από το αρχιφυλακείο, το οποίο ήταν σε τυφλό σημείο.
Η έρευνα του Ανθρωποκτονιών συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι όπως και για να διαπιστωθούν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό το έγκλημα και ποιοι μπορεί να ήθελαν τον Έλληνα ισοβίτη νεκρό.
Εν τω μεταξύ, προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έχει λάβει ο Βούλγαρος κατηγορούμενος βαρυποινίτης για την ανθρωποκτονία του 43χρονου ισοβίτη.
Ο ίδιος επιμένει ότι ήταν σε αυτοάμυνα και προσπάθησε να σώσει τον αρχιφύλακα και τον εαυτό του, ενώ οι Αρχές εξετάζουν κατά πόσο ευσταθούν οι ισχυρισμοί του ή προσπαθεί να καλύψει κάτι άλλο.
Η αστυνομία διερευνά το πώς βρέθηκε το περίστροφο στα χέρια του ισοβίτη και πώς εντελώς «βολικά» εκτυλίχθηκαν όλα σε έναν χώρο χωρίς κάμερες με την παρουσία μόνο όσων βρίσκονταν εκεί.
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
30 Μαΐου 2026, 21:10Κρήτη: Το γύρο της Ελλάδας κάνει η προσπέραση του... θανάτου στο ΒΟΑΚ (Βίντεο) -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης
