Λάρισα: Διαρρήκτης βρέθηκε μπροστά σε έγκυο μέσα στο σπίτι της, είπε «συγγνώμη» και τράπηκε σε φυγή
αγαπημένα σου στη Google
Στιγμές τρόμου βίωσε μια έγκυος γυναίκα στη Λάρισα, όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτη μέσα στο σπίτι της, ενώ μαζί της βρισκόταν και το ανήλικο παιδί της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής σε διαμέρισμα πολυκατοικίας κοντά στο κέντρο της πόλης. Ο δράστης φέρεται να προσέγγισε το κτίριο με κινηματογραφικό τρόπο, πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα και χρησιμοποιώντας σχοινί για να φτάσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, από όπου εισήλθε μέσω της μπαλκονόπορτας.
Η έγκυος γυναίκα τον αντιλήφθηκε ξαφνικά μέσα στο σπίτι και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο διαρρήκτης, που φαίνεται πως δεν περίμενε να βρει ενοίκους στο διαμέρισμα, αιφνιδιάστηκε, ψέλλισε κάποιες λέξεις ζητώντας συγγνώμη και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία και τον σύζυγό της, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και το μικρό παιδί της.
Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν την υπόθεση και εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν τον δράστη.
iefimerida.gr
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης
