Λάρισα: Νεκρός οδηγός ύστερα από εκτροπή αυτοκινήτου
Το όχημα που οδηγούσε μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών με αποτέλεσμα ο άτυχος οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα.
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας άντρας 39 ετών έπειτα από σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που καταγράφηκε σήμερα το απόγευμα του Σαββάτου έξω από τη Λάρισα, όταν το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του.
Ειδικότερα και κατά τις πληροφορίες του onlarissa.gr, το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Λάρισας – Τρικάλων και συγκεκριμένα στο ύψος του Κέντρου Αποκατάστασης Animus, στο ρεύμα προς Τρίκαλα, όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του.
Το όχημα που οδηγούσε μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών με αποτέλεσμα ο άτυχος οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούσαν για ώρα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στελέχη της Τροχαίας Λάρισας που διενεργούν την προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.
-
14 Απριλιου 2026, 16:00Ηράκλειο: Καταγγελίες εργαζομένων καθαριότητας για «πειραματισμούς» και σοβαρές ελλείψεις προσωπικού -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
14 Απριλιου 2026, 15:28Καιρός: Αφρικανική σκόνη από σήμερα και στην Κρήτη – Έρχονται λασποβροχές και υψηλές θερμοκρασίες, αναλυτική πρόγνωση -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις
