Νέα τραγωδία στην Αμαλιάδα: 38χρονη πέθανε έχοντας στην αγκαλιά της το 5 μηνών βρέφος της
Όταν άφησε την τελευταία της πνοή καθόταν στον καναπέ του σπιτιού της.
Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην Αμαλιάδα. Μία 38χρονη μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή έχοντας στα χέρια της το 5 ημερών βρέφος της.
Η Ιωάννα είχε φέρει στον κόσμο μόλις την περασμένη Πέμπτη 1/8 το δεύτερο παιδί της και ζούσε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της που, ωστόσο, σταμάτησε ξαφνικά την ώρα που καθόταν ήσυχα στον καναπέ του σπιτιού της.
Η 38χρονη μητέρα έφυγε ξαφνικά αφήνοντας την τελευταία της πνοή έχοντας αγκαλιά το μωράκι της όταν την ίδια ώρα ο άνδρας της βρίσκονταν στη δουλειά και το μεγαλύτερο παιδί τους ήταν στη γιαγιά του, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ .
Ανήσυχος ο σύζυγος που δεν απαντούσε στις κλήσεις του επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τη γυναίκα του νεκρή και το μωρό δίπλα της να κλαίει ασταμάτητα. Εκτιμάται πως η 38χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή τουλάχιστον έξι ώρες πριν.
-
14 Απριλιου 2026, 16:00Ηράκλειο: Καταγγελίες εργαζομένων καθαριότητας για «πειραματισμούς» και σοβαρές ελλείψεις προσωπικού -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
14 Απριλιου 2026, 15:28Καιρός: Αφρικανική σκόνη από σήμερα και στην Κρήτη – Έρχονται λασποβροχές και υψηλές θερμοκρασίες, αναλυτική πρόγνωση
